USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Подробиці вбивства екс-заступника начальника Ягодинської митниці

12 Квітня 2018 13:49
Тіло колишнього начальника Миколаївської митниці та екс-заступника начальника Ягодинської митниці Артура Полякова, який зник понад тиждень тому, знайшли у лісосмузі під Миколаєвом.

Про це повідомляє ТСН.

Як зазначається, дружина Полякова повідомила у поліцію, що її чоловік поїхав на зустріч зі своїм товаришем, який заборгував йому понад 50 тисяч євро і того вечора мав віддати. Разом із Поляковим зник і його дорогий автомобіль. Саме авто і стало доказом вини.

Автомобіль знайшли у гаражі того самого боржника. Коли його затримали, він зізнався, що разом зі спільником задушив Полякова.

Вбили колишнього посадовця у квартирі, де призначили зустріч. А тіло вивезли у лісосмугу і закопали. Обом підозрюваним у вбивстві загрожує довічне ув’язнення.

Нагадаємо, Артур Поляков 3 квітня виїхав з дому на авто, у нього була призначена зустріч з людиною, яка повинна була повернути йому взяту в борг велику суму в іноземній валюті. Більше він додому не повертався.

Напередодні стало відомо про затримання осіб, які підозрюються у зникненні колишнього посадовця. Артур Поляков обіймав посаду начальника Миколаївської митниці у 2010-2014 рр. До цього працював замісником начальника Ягодинської митниці (на кордоні з Польщею), Запорізької митниці. Він пропрацював у митних органах понад 20 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Валерій Показати IP 12 Квітня 2018 15:27
Цікаво, де такі зарплати в митний службі, щоб позичати по 50штук євро? Можна додати, що бог шельфу містить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus