USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Подробиці затримання на хабарі сільського голови з Горохівщини

8 Вересня 2017 17:41
Під час спільної операції силових структур Волині на отриманні хабара затримали сільського голову з Горохівщини. Як стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини з власних джерел, йдеться про Горішненського сільського голову Горохівського району Василя Пахайчука.

У прес-службі прокуратури області повідомили, що прокуратурою Волинської області спільно з прокурорами Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та оперативними працівниками Управління захисту економіки в області департаменту захисту економіки Національної поліції України викрито голову однієї з сільрад Горохівського району Волинської області на вимаганні неправомірної вигоди в сумі 60 тис. грн.

Обранець громади вимагав та одержав неправомірну вигоду за вирішення питання про надання в користування земельної ділянки площею 3 га юридичній особі для подальшого розташування на ній заводу для виробництва мінеральної води.

Зазначимо, нещодавно кандидатуру Василя Пахайчука розглядали як претендента на отримання премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток місцевого самоврядування. Номінувала його на цю почесну відзнаку Горохівська райрада, очільника якої «взяли» на хабарі цього понеділка разом з головою Горохівської РДА Любов’ю Матвєєвою та головою Держгеокадастру району Сергієм Рубахою.

Редакція намагась отримати коментар Василя Пахайчука з цього приводу, проте наразі його мобільний номер - недоступний.

Фото: прокуратура Волинської області
Фото: прокуратура Волинської області


Відповідно до декларації сільського голови за 2016 рік, Василь Пахайчук має автомобіль АЗЛК 2140 1987 року виготовлення та трактор Т-25. За звітний період він отримав 85 тисяч гривень зарплати.

Також джерела ІА Волинські Новини повідомляють, що Василь Пахайчук – рідний брат одного з редакторів волинського інтернет-видання.
Профайл в соцмережі Фейсбук
Профайл в соцмережі Фейсбук
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Я Показати IP 8 Вересня 2017 23:01
Суши сухарі Василько.
Баран Показати IP 9 Вересня 2017 00:03
Замість того, щоб приймати екзамен в землевпорядника на початку своєї службової кар'єри, ідіот, краще б слухав порад того самого землевпорядника... Цілішим був би...
Анонім Показати IP 9 Вересня 2017 19:12
І це ровесник НЕЗАЛЕЖНОСТІ...
І це Показати IP 10 Вересня 2017 09:16
Родич богині правди і моралі, шеф-редактора і подруги слабоумного Ричука Наталки Пахайчук, яка розказує про чиюсь корупцію, Швейцарію, Гузя....
Уважна Показати IP 11 Вересня 2017 17:20
Коли кума Пахайчук Н. вляпувалася в історію за історією, редакторка мовчала, акі риба. Бо своя сорочка завше ближча до тіла. Тепер неприємні факти випливли з братом. По-людськи шкода, але вона ніколи нікого не шкодувала і не шкодує. Будь-яка людська біда для такого супержурналіста - лише інформаційний привід. Аукнулися людські сльози.
Уважна 2 Показати IP 12 Вересня 2017 10:49
Не мовчала а помогла лишитися без роботи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus