USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Поки матір пила – померла її п’ятимісячна донька?

8 Червня 2010 17:36
У Камені-Каширському близько шостої години ранку 8 червня медики викликали міліцію до місцевої мешканки, у якої на руках було мертва п’ятимісячна донька Вікторія.

Про це пише «СіД».

«Видимих ознак насилля на дівчинці ми не помітили. Зараз триває експертиза, яка встановить причини смерті маляти», - розповів начальник Камінь-Каширського райвідділу міліції Іван Іващенко.

Утім, у місті підозрюють, що причиною смерті дитини могла стати асоціальна поведінка її матері. Тієї ночі вона взяла малу із собою пиячити у притон.

Над ранок матір здивувало те, що дитя чомусь довго мовчить. Пішла додому,однак уже по дорозі зрозуміла, що донька померла.

До слова, батько загиблої немовляти сидить за гратами за знущання над старшою донькою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus