USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На уроці фізкультури на Волині померла першокласниця

6 Вересня 2018 13:19
6-го вересня стався нещасний випадок у школі в селі П’ятидні Устилузької ОТГ.

Як повідомили, близько 11:30 учениці стало зле на уроці фізкультури, після чого школярка померла, пише Буг. У батьків вона була єдиною дитиною.

Наразі отримати коментар від голови Устилузької ОТГ Віктора Поліщука не вдалося, адже триває сесія міської ради. Директорка школи Надія Зволянська у телефонній розмові відмовилася будь-що коментувати.

Голова Устилузької міської територіальної громади Віктор Поліщук інформацію підтвердив у коментарі ІА "Конкурент". Також підтвердили факт і в поліції Волині. Правоохоронці зазначили, що дівчинка навчалася в першому класі, їй було 6 років. На уроці фізкультури їй стало зле. У школу викликали "швидку", однак врятувати дівчинку не вдалося.

ЧИТАТИ ЩЕ: «ШВИДКА», ЯКА ЇХАЛА РЯТУВАТИ ПОМЕРЛУ НА УРОЦІ ФІЗКУЛЬТУРИ ШКОЛЯРКУ, ПОТРАПИЛА В ДТП

Голова Устилузької громади розповів, що дівчинка проживала в селі Хрипаличі.

"Це трапилася велика трагедія і біда. Я не був на місці, з того, що мені доповіли – був урок фізкультури, фізичного навантаження особливого не було. Дитинка посиніла і померла. Медики нічим не змогли допомогти. Скажу, що першокласниця була включена до основної групи школярів", – розповів Віктор Поліщук.

Тіло учениці відправили на експертизу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Я Показати IP 6 Вересня 2018 13:32
Якого милого кореспонденти вже лізуть в душу до батьків та директора???
Ау до Я Показати IP 6 Вересня 2018 13:45
хто лізе в душу до батьків
Олександр Показати IP 6 Вересня 2018 14:07
Співчуття!! Ну але треба запитувати в лікаря який мабуть оглядав дитину і давав якісь заключення.
Просто до Олександр Показати IP 6 Вересня 2018 15:52
Не думаю, що хтось проходив той огляд. Мама пробіглась і поставила необхідні записи.
читач Показати IP 6 Вересня 2018 19:04
директор коментарів не дає??? Голова на сесії, але як можна заявити - я не був на місці але фізичного навантаження особливого не було, це що по скайпу урок фізкультури бачив???. Не було і не має тут одного. контролю з боку освіти за ОТГ, та і за медициною. На жаль.
Я Показати IP 6 Вересня 2018 20:12
Співчуття! На дітей ніхто не звертає уваги при медогляді, нехай це буде банально, але немає по допомогу в лікарню до кого звернутися. Відфутболюють,якщо починаєш казати що є скарги... У відповідь - попийте вітаміни,...!
Я Показати IP 6 Вересня 2018 20:17
Чому немає коментаря?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus