USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поліція на сході обстріляла Парасюка і журналістів, – Пташник

14 Березня 2017 22:30
На сході українська поліція обстріляла нардепа, його помічників та журналістів.

Про це у Фейсбуці повідомляє волинський ветеран АТО, учасник торговельної блокади ОРДЛО Богдан Пташник.

«Терміново! Репост! Село Семенівка, біля Краматорська! Поліція обстріляла народного депутата Володимира Парасюка, його помічників та журналістів! Глушать зв'язок. Всіх поклали лицем в асфальт. Не пускають в авто. Заблокували озброєні люди», - повідомляє Пташник.
Нагадаємо, сьогодні, 14 березня, депутати Волинської облради звернулись до керівництва країни стосовно учасників економічної блокади ОРДЛО та припинення торгівлі з терористами. За це звернення проголосували всі обранці громади, окрім депутатів партії БПП «Солідарність», які не прийшли на сесію.

За повідомленнями ЗМІ, народний депутат Володимир Парасюк постраждав під Слов’янськом через сутички з поліцією. Про це УП повідомила його помічник Ірина Голуб.

За її словами, Парасюк супроводжував колону волонтерів з Харкова, які планували приєднатися до блокади ОРДЛО, однак біля Слов'янська їх зупинили озброєні правоохоронці.

"Після того, як ми почали вимагати пояснень, чому нас не пропускали, ми почали просити, щоб пропустили автомобіль з народним депутатом, однак поліцейські та КОРД почали бити по капоту кийками, в результаті чого виникла сутичка" - сказала Голуб.

"Вони застосували сльозогінний газ, постраждав Володимир, вони бризкали йому прямо в очі, одному хлопцеві розбили голову", - зазначила вона.

Також помічник Парасюка повідомила, що народного депутата було доправлено до міської лікарні у Слов’янську. "У нього постраждали очі та травмована рука, але від госпіталізації відмовився", - додала вона. Зі слів помічника Парасюка, всі ці факти були зняті на відео.


Водночас у прес-службі Донецької обласної поліції заявили, що народний депутат бив співробітників поліції, намагався вирвати зброю у них.

"Поліція вжила заходів щодо відновлення правопорядку та стабілізації ситуації", - сказано у повідомленні.

Начальник облполіції В'ячеслав Аброськін розповів, що 13 автомобілів, які приїхали до Слов'янська близько 19-ої, на блокпості відмовилися проходити стандартну перевірку та спровокували конфлікт.

"Співробітники поліції, які несуть службу на блокпосту, пояснили громадянам, що вони в’їжджають зі зброєю в зону проведення АТО та попросили перевірити документи на зброю. Однак вказані особи надати документи відмовилися. В результаті словесної перепалки виник конфлікт, в ході якого громадяни виявляли зневагу до закону, перешкоджали поліцейським виконувати свої службові обов’язки по забезпеченню публічної безпеки", - написав він на Фейсбуці.

За словами Аброськіна, у результаті конфлікту 7 співробітників поліції Донеччини отримали травми різного ступеню важкості та зараз перебувають у лікарні.У поліції заявили, що оцінку діям депутата має дати ГПУ.

Наразі за вказаним фактом слідче управління ГУНП в Донецькій області під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької області відкрило кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 "Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу" Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
Кастрюлька Показати IP 14 Березня 2017 22:36
Шо ж то робится???? три рочки пройшло, й знову дiтей бьють?
В.Путенко до Кастрюлька Показати IP 15 Березня 2017 07:12
Коли вже цьому підсвинку Парасюку (дав же бог йому фамілію не за просто так) хтось добре "по-голові дасть" (як видно, це у нього не основний "робочий орган"), щоб перестав "скакати". І ще - скільки ж бовдурів там у вас на Галичині і Волині (стільки ж + до репліки, на яку я відповідаю)! Через них загине ж Україна.
43 до Кастрюлька Показати IP 15 Березня 2017 07:28
В тюрму того Парасюка за безпредел, хто дав право розпускати руки
Шановна редакціє до Кастрюлька Показати IP 15 Березня 2017 08:11
Рекомендую, як із АТО закрити коментарі, бо порохоботи і рошенівські ольгівські підстилки широко розгорнули свою діяльність
літра Показати IP 14 Березня 2017 22:46
та змилуйтеся, сльогінним газом пшикнули . Пфффффф
Віталій Показати IP 14 Березня 2017 23:09
Парасюк та Ко відчули свій зірковий час.
олег Показати IP 14 Березня 2017 23:21
ну на відео парасюк то є парасюк , одне лякає невже хряк -2 думає що такими діями він зможе зупинити блокаду-ні, в чомуж прикол. на мою думку прикол в стравлюванні людей і що страшно з обох боків зі зброєю, думаєте він не передбачає що може розрпочатися дійсне громадянське протистояння, знає і мабуть все для того робить, виходу як і в януковича у його вже нема, європа від його відвернулася
Олегівна до олег Показати IP 15 Березня 2017 07:46
Тут справа не в блокаді, а якщо тверезо подивитись, то цей Парасюк вже межі не бачить! Стрілянини не було, а попереджувальні постріли у гору, бо не реагували на дії поліції - ну на Заході знаєте що буває! А от що там сестра Парасюка, батько з незареєстрованою зброєю... вибачайте - треба припиняти дії таких недодепутатів і блокада тут ні до чого!!!
Анонім до Олегівна Показати IP 15 Березня 2017 09:09
а твій господар який тобі платить за коментарі межу бачить , ти тут пишеш про попереджувальні постріли, чомуж вони не стріляли коли контрабанда йшла з ордло (програма ІСТВ де кореспондент спокійно замовляє цигарки і горілку з ОРДЛО і йому пропонують хоч фуру того привести з любими акц.марками (росія днр або Украіна)чому не реагують на корупцію чиновників, чому насірова так яро з автоматами не брали, придурок , прийде час і всі ми будем знати з якоі адреси ви ті коментарі строчили всією фабрикою
Анонім Показати IP 14 Березня 2017 23:51
фууууууу деж ці порохоботи зявилися , постійно читаю коментарі на цьому сайті ні разу не бачив такоі кількості як за 2 останні дні
юзько пилсудськый Показати IP 15 Березня 2017 00:43
коментар було видалено
123 Показати IP 15 Березня 2017 00:44
коментар було видалено
свідомий Показати IP 15 Березня 2017 07:48
Порошенко закінчить як Янукович якщо буде соплі жувати і не приструнить таких як Парасюк, Коханівський, Корчинський!!!
Я Показати IP 15 Березня 2017 08:15
Ганьба поліції, що не вміють влучно стріляти...
віра Показати IP 15 Березня 2017 08:57
Скільки г...на спливло і пише коменти.усбагойтесь, ватнікі. Правда за нами!Слава Україні!
2017 Показати IP 15 Березня 2017 09:02
шановна редакція закрийте коментарі , ви що не бачите що три дні підряд робиться , на сайт з коментарями залізла ціла фабрика порохоботів , шановні люди щоб переконатися що то дійсно маніпуляція зграї порошенка зайдіть на любу статтю цієї газети тиждень тому де якісь новини є про порошенка і ви здивуєтеся , там не буде ні одного коментаря в підтримку президента................
2017-ІІ до 2017 Показати IP 15 Березня 2017 09:45
Альо гараж! А не ви на Майдані, "борці за справедливість", привели до влади, підтримали і слова не вякнули про Порошенка?! Тоді розуму не вистачало зрозуміти, що олігарх не може і не має права управляти країною?! А тепер такі розумні стали?! Ну це справжні українці, їм ніколи не вгодиш - оберуть іншого, через пів-року знову не такий буде! :)))
2017 до 2017-ІІ Показати IP 15 Березня 2017 11:18
до гаража, я його не обирав , а от якраз ті хто його обирав зараз сидять в теплих кріслах і гребуть хабарі і в разі потреби готові лизати ж..пу своєму хазяїну, або писати такий бред за гроші який пишеш ти "якщо вибрали то терпіть" бо прийде путін
До помічниці Парасюк Показати IP 15 Березня 2017 09:03
Газом, в обличчя, побили бідного.... На відео є тільки те, як цей відморозок матюжиться, кидається на людей, зриває балаклави, хамськи себе веде, шарпає правоохоронців, реально провокує сутичку і конфлікт. Як його гада ще земля носить... Вирішувати питання про проїзд колони треба і можна було в нормальному руслі, поліція не була агресивною. А, як себе має вести чийсь син, батько, чоловік (поліцейський) коли на нього кидається з матом і кулаками бидло ПАРАСЮК під прикриттям мандату, обзиває, хамить... В дурці йому місце, а не у ВРУ, а по сукупності безпредєлів - на нарах, і то вже давно!!!
юзько пилсудськый Показати IP 15 Березня 2017 09:13
От як за ніч підготувалися провладні блюдолизи, підтягнулися на сайт і гайда брудом поливати хлопців. Вилізли з під теплих ковдр, попили каву і думаєте, що такбуде завжди? Даремно покидьки, даремно!!! Бузина покійний теж так думав............;)
дожилися Показати IP 15 Березня 2017 10:13
Як в анекдоті:Ало міськгаз? Не знаю кому вже звонити, бо у нас тут міліція з пожежниками лікарів б'ють
555 Показати IP 15 Березня 2017 10:17
Все ж зрозуміло - вчора адміністрація президента видала темник, як поливати брудом учасників блокади, тих хто їх підтримує і тих, хто проти москальських банків в Україні. Там окремо виділено, як поливати брудом, зокрема, Самопоміч , Садового і Коломойського (за 3 паспорти-так і вказано). Документ показав 24 канал. Підтримую блокаду і Парасюка-депутата. Ось чому стільки ботів на ВН. Не сумніваюсь, що там Палиця в списку, кого травити. Сумно і дуже стидно за президента.
віра до 555 Показати IP 15 Березня 2017 10:57
Підтримую! Гидко за владців!!
Олена до віра Показати IP 16 Березня 2017 09:38
Огидно за "депутата". Не може він бути ним.
Анонім Показати IP 15 Березня 2017 11:19
страх скільки порохоботів найшло
Олена Показати IP 16 Березня 2017 09:41
Огидно за дії і спілкування депутата Верховної Ради України. Інтереси якого регіону, якого він так предствляє? Львівщини! Відкликати депутата - хай не ганьбить нас, львівян.
Микола Показати IP 16 Березня 2017 09:57
В державі слід поважати людську гідність тим паче поліцейського при виконанні своїх обовязків. Хлопці з Національної гвардії гідно себе поводять, молодці. А парасюк дуже дуже Неегарноо. Фу.
юра Показати IP 16 Березня 2017 21:43
Нада больше таких людей как Парасюк война бы уже давно закончилась.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus