USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині з’ясовують обставини вибуху на подвір’ї підприємця

31 Серпня 2016 16:13
Уніч на середу, 31 серпня, в селі Вишнів Любомльського району невідома особа пошкодила вікна житлового будинку місцевого підприємця.

Під час огляду поліція встановила, що пошкодження сталося внаслідок вибуху невідомого предмета. Слідчі розпочали провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 296 (Хуліганство) Кримінального Кодексу України.

Про це повідромили у прес-службі волинської поліції.

Сьогодні, 31 серпня, о 7 годині ранку до Любомльського відділу поліції надійшло повідомлення від 61-річного жителя села Вишнів про пошкодження невідомою особою двох вікон у його будинку. На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що вікна та стіни житлового будинку були пошкодженні внаслідок вибуху невідомого предмета на подвір’ї заявника.

З місця інциденту поліція вилучила осколки вибухового пристрою.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 (Хуліганство) Кримінального Кодексу України, санкція якої передбачає до семи років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus