USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.85

Поліція знайшла 12 мігрантів у холодильній фурі в Бельгії

30 Жовтня 2019 22:06
Поліція Бельгії виявила дванадцять незаконних мігрантів, які ховалися в кузові вантажівки-рефрижератора, в якому перевозили овочі і фрукти.

Про це інформує УНН із посиланням на Reuters.

Інцидент стався в місті Антверпен (Бельгія) у середу, 30 жовтня.

«Водій, який перевозив у вантажівці фрукти та овочі, викликав поліцію, яка виявила 12 дорослих живих чоловіків сирійського та суданського походження та доставила їх до Імміграційного відділку у місті Антверпен», – пише видання.

Раніше митники французького порту Кале на північному заході країни виявили під час огляду вантажного холодильного авто вісім нелегальних мігрантів, в тому числі чотирьох дітей.

Як повідомлялося раніше, у британському графстві Ессекс виявили вантажівку з 39 загиблими мігрантами з Азії. Процес у справі триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus