USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Поляк і українець попалися луцьким прикордонникам

15 Листопада 2013 12:37
Приховані тютюнові вироби виявили у двох автомобілях сьогодні вночі на пункті пропуску Ягодин. Цигарки виявили прикордонники Луцького загону спільно з працівниками митниці, - повідомили у Державній прикордонній службі України.

Громадяни Республіки Польща, який був за кермом автомобіля «Мазда», заховав товар у пороги, задній бампер та в нішу під заднім сидінням свого авто 3,5 тисяч пачок сигарет марок «Магнат» та «Jin Ling». Сума оцінки вилученого товару без акцизних марок склала більше 22 тисяч гривень.

А от громадянин України запакував під обшивку даху мікроавтобуса «Мерседес Спрінтер», яким їхав до Польщі, майже 1,5 тисячі пачок сигарет «Маlboro Gold» з акцизною маркою України. Їх оцінили у 20,5 тисяч гривень.

В обох випадках спільною оглядовою групою разом з сигаретами вилучили і автомобілі, як засоби незаконного переміщення товарів. Сума вилучених автомобілів склала понад 80 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ШОК Показати IP 15 Листопада 2013 15:49
О ЦЕ ТАК ПАПАНДОС, ВИЛІЗЛО........А ЧИМ СІМ"Ю ЇМ ДАЛІ ГОДУВАТИ ??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus