USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поляка-контрабандиста судили за взуття вартістю майже 400 тисяч

9 Липня 2013 09:54
Любомльський районний суд Волинської області притягнув до адміністративної відповідальності громадянина Польщі за те, що він перевозив в Україну контрабанду. Однак, чоловік оскаржує рішення апеляцією, - інформує «Під прицілом».

Чоловік через митний пост «Ягодин» Ягодинської митниці намагався перевезти в Україну 657 пар контрабандного взуття, яке коштує 352 609 гривні, а також 23 автомобільні турбіни ціною 51 837 гривні.

Контрабанду правопорушник перевозив в непрозорих поліетиленових пакетах синього і чорного кольорів, що були заховані в цистерні автомобіля.

Любомльський районнийи суд Волинської області присудив порушнику штраф у розмірі 404 446 гривні та конфіскував контрабандний товар.

Проте чоловік подає апеляцію, в якій не погоджується з постановою суду та вважає, що матеріали справи досліджені недостатньо та необ'єктивно оцінені. Тож, він просив постанову суду першої інстанції скасувати, а провадження у справі закрити за відсутністю адміністративного правопорушення. Однак сам правопорушник на розгляд апеляційної скарги не з’явився.

Апеляційний суд Волинської області вирішив скаргу задовольнити частково. А саме - постанову Любомльського районного суду в частині притягнення його до адміністративної відповідальності, накладення стягнення та відшкодування витрат за проведення експертного дослідження - залишити без зміни.

Однак постанову в частині стягнення з правопорушника на користь Ягодинської митниці 7 018 гривень витрат за зберігання товару вирішили скасувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus