USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Страховики не компенсуватимуть збитки за понівечені на Майдані авто

20 Січня 2014 12:21
Страховики не планують сплачувати кошти за понівечені ні Майдані авто.

"Звертаємо увагу людей, які застрахували свої машини в страхових компаніях України. Якщо ваша машина згорить у вогні під час мітингів і заворушень, то компенсація вам за це не буде виплачена, оскільки це - форс-мажорні обставини", - повідомляє портал ua-banker.

Якщо Ваша машина зараз стоїть в центрі Києва, то саме час забрати її на менш небезпечну вулицю.

Нагадуємо, що поки за непідтвердженими даними, в центрі Києва розпочалися акти мародерства і вандалізму по відношенню до майна простих людей, а не тільки представників МВС. Було заявлено про розграбування кас стадіону Динамо і їх підпал, і про розграбування деяких магазинів і навіть квартир. Нагадуємо, що ці ризики теж не будуть оплачені страховими компаніями України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
гість Показати IP 20 Січня 2014 12:31
Треба страхувати авто в Європі, щоб страхові компанії заробили на Україні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus