USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Помер соліст гурту Brutto

4 Березня 2021 08:43
У середу, 3 березня, не стало соліста групи Brutto Сергія Корольова. Причина його смерті не уточнюється.

Про трагічну звістку повідомили на офіційній сторінці колективу у Фейсбуці.

Колеги музиканта зазначили, що Сергій завжди був надійним другом та боровся до кінця.

Корольов помер у 35-річному віці. Останнім часом він боровся з важкою хворобою, проте невідомо, чи саме вона стала причиною смерті.

«Сьогодні пішов наш брат – Бразил. Боєць. Герой. Надійний друг. Світла пам’ять тобі, Аміго! Ти воював до кінця», – йдеться в повідомленні.
Сергій Корольов почав музичну кар’єру відносно недавно. До 2014 року він працював фінансистом, був футбольним фанатом, захоплювався спортом. Також останнім часом він став цікавитися тайським боксом.

Колеги Сергія описують його як людину, яка з легкістю могла залагодити будь-який конфлікт. Сергій Міхалок саме Корольову довірив виконання пісні «Гирі», аргументуючи це тим, що «він більше за інших розбирається в цьому атлетичному снаряді».
Сам же музикант в одному зі своїх інтерв’ю зізнався, що якби не почав займатися музикою, то пішов би служити у Французький легіон.

Білоруський рок-гурт Brutto неодноразово приїжджав з концертами в Луцьк. Виступали музиканти і на сцені «Бандерштату» в 2016 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus