USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.45 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Помер заступник голови комітету Луцької міськради

18 Липня 2013 12:46
Пішов із життя заступник голови комітету з фізичної культури та спорту Луцької міської ради Віктор Рогалевич. Чоловік боровся із важкою хворобою.

Волинянин помер сьогодні, 18-ого липня, на 52-ому році життя, ‒ повідомляють на сайті установи.

«Ми втратили хорошу людину, тактовну та доброзичливу, яка протягом усього життя наполегливо і послідовно працювала, віддавала себе сповна улюбленій справі», ‒ йдеться у повідомленні.
«Віктор Едуардович боровся з важкою хворобою, проте не полишав зв’язки зі своїми колегами. Він би міг ще довго жити, але не міг здолати невиліковний недуг», ‒ кажуть у відділі інформаційної роботи міськради.

Довідково:

Віктор Рогалевич закінчив факультет іноземних мов Луцького державного педагогічного інституту імені Лесі Українки, потім розпочинав трудову діяльність, будучи педагогом. Більшу частину свого свідомого життя присвятив роботі в органах місцевого самоврядування Луцька. Завершив трудовий і життєвий шлях на посаді заступника голови комітету з фізичної культури та спорту Луцької міської ради.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
иван Показати IP 18 Липня 2013 13:18
хай з богом спочивае- був доброю и чуйною людиною : спивчутья ридним и друзьям
night Показати IP 18 Липня 2013 17:26
співчуття родині і друзям чудовий батько, який виховав прекрасних дітей
Юлія Показати IP 18 Липня 2013 22:30
Хай з Богом спочиває! Хороша і добра людина була.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus