USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Поцупив парфуми, аби вистачило на «дозу»

20 Лютого 2013 18:50
До працівників Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення від адміністрації місцевого магазину про те, що невідомий чоловік викрав туалетну воду вартістю 340 гривень. Про це інформує СЗГ УМВС України в області.

До магазину завітав чоловік. Коли продавець відвернулася, той схопив із прилавку флакон туалетної води та направився до дверей. Жінка, побачивши, що чоловік прямує до дверей, намагалася його спинити. Але зловмисник кинувся тікати.

Невдовзі правоохоронці встановили, що крадій - давно знайомий міліціонерам 46-річний чоловік без постійного місця проживання.

Зауважимо, що крадій перебуває на обліку в наркодиспансері, як особа, що вживає наркотичні засоби. Чоловік ніде не працює. Раніше уже був засуджений за злочини пов`язаны з наркотиками, але на шлях виправлення стати не поспішав.

Оскільки власну квартиру чоловік давно продав, а гроші витратив на наркотики, то зараз живе, де прийдеться. Здебільшого – у знайомих в Іваничівському районі, а на наркотики «заробляв» крадіжками. Викрадені речі продавав за копійки, лише щоб вистачило на «дозу».

Щодо 46-річного чоловіка відкрито кримінальне провадження за вчинення злочину передбаченого частиною 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus