USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Потужна снігова буря накрила США, є жертви

11 Грудня 2018 11:34
У США потужний снігопад, що накрив штат Північна Кароліна у вихідні, став причиною смерті не менше трьох осіб. Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на телекомпанію NBC.

Як зазначила Національна метеорологічна служба США, у декількох районах Північної Кароліни висота снігового покриву перевищила 60 см. На багатьох дорогах штату паралізовано рух автотранспорту. Надійшла інформація про більш ніж 500 ДТП.

Губернатор Північної Кароліни Рой Купер рекомендував жителям по можливості утримуватися від поїздок на особистому транспорті.

Зазначено, що без електрики залишаються як мінімум 265 тисяч споживачів у Північній Кароліні і прикордонних з нею штатах. Крім того, скасовано понад 2 тисячі авіарейсів.

Раніше на південному сході США через потужний зимовий шторм понад 380 тисяч будинків залишилися без електропостачання, також було скасовано близько тисячі авіарейсів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus