USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Повідомили про стан жінки, на яку напав бульдог у Нововолинську

9 Жовтня 2018 19:49
Жінка, на яку в Нововолинську напав бульдог, перебуває в лікарні. На щастя, собака не відкусив їй палець, як повідомлялося раніше.

Як інформує БУГ, у групі «Нововолинськінфо» під новиною про нещасний випадок Надія Бораті розповіла, що собака напала на її сусідку. Жінка повідомила, що палець на місці, але ще невідомо, чим усе закінчиться.

«Лежить в лікарні. Весь час капають. Це шок. Купа крові. Мене аж трясло від одно тільки погляду на це все. А якби це була дитина? З’їв би. Таких собак присипляти відразу, адже це може знову статися. Власники собаки не могли навіть відняти його від руки моєї знайомої. Немає слів, тільки шок і страх тепер не тільки за те, що вуличні собаки гуляють, але й за те, що гуляють без намордників домашні пси», – повідомила Надія.

Очевидці розповіли, що бульдог був на повідку, а потім вирвався і наскочив на жінку.

Як уже зазначали, власник собаки буде нести адміністративну та можливо кримінальну відповідальність. Також на нього може бути покладений обов‘язок відшкодувати витрати на лікування.

У коментарях також показали фото собаки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
ще не зовсім свідоми Показати IP 9 Жовтня 2018 20:11
Разом з собакою двоногого на нари
Лопатою по ваті до ще не зовсім свідоми Показати IP 9 Жовтня 2018 20:36
Собаку пристрелити, хазяїв під суд.
Дурна манера Показати IP 9 Жовтня 2018 21:04
показувати пальцем на бультер'єра
опа до Дурна манера Показати IP 9 Жовтня 2018 23:04
до чого тут бультер'єр?
олександр Показати IP 9 Жовтня 2018 21:23
Собака просто так ніколи не нападає.. Навіть якщо є представником самої найагрисивнішої породи.. В більшості випадків в тому що на них напала собака винні самі люди.. Перед тим як когось судити, чи пристрелити необхідно у цій події ретельно розібратись.
Анатоль_ до олександр Показати IP 9 Жовтня 2018 23:08
Шановна панi! Шо ви таке кажете шо не нападае собацюра. Я ровером iхав то на мене вашi собаки напали та порвали новi штанi cпортивние
гммм Показати IP 9 Жовтня 2018 21:25
а чому. не повідомляють про стан бульдога? чим собака гірша від людини? чому спокійно можна сказати " приспіть" ( вбийте) тварину, а вот така фраза в сторону людини викличе заворот гівн? Хто призначив людину царем і катом???
волинь до гммм Показати IP 10 Жовтня 2018 06:41
Лікуйся!
FRM Показати IP 10 Жовтня 2018 08:35
Шоб він і тебе вкусив за сраку,ти б тоді не "умнічало"!!!!!!!!
Точно до FRM Показати IP 10 Жовтня 2018 12:21
і не тільки за сраку!
Просто Показати IP 10 Жовтня 2018 16:43
Ви хворі латентні уб**дки. В першу чергу приспати необхідно кожного з вас хто пише ці дурнуваті коментарі. Собака не нападе просто так. Вкусив пес це не саме страшне в світі, а те як шпана до присмерті людей б'є вам нормально? Що кожного дня хтось зі зброєю вчиняє злочин тоже? В першу чергу джерело небезпеки це не собака, кіт чи щур - а отаке створіння, яке називається ЛЮДИНА! Чим більше вас таких асоціальних, деградованих буде плодитись - тим більше в світі появляється проблем! Дитина це буде чи не дитина різниці нема. В садочку якщо цій дитині інша дитина око вийме палкою, даже випадково, також присипати будем? Ід%%и!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus