USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Повія заморила голодом місячного сина

15 Березня 2010 11:01
Жінка настільки була зайнята своєю «роботою», що більше доби не годувала немовляти.
Як повідомив сьогодні помічник прокурора Луцька Григорій Жураківський, Валентина вже не один рік вела аморальний спосіб життя. Першу дитину залишила на виховання своїх батьків, які мешкали в селі. Сама ж поїхала шукати «легкого хліба» до Луцька.
Жінка часто змінювала місце проживання. Влаштувалася на роботу повією. Навіть схиляла інших дівчат до заняття проституцією.
За сутенерство ледве не загриміла за грати. Та була звільнена з-під варти з випробуванням у два роки. Втім, заняття свого так і не покинула. Постійно змінювала своє місце проживання. Остання адреса – вулиця Драгоманова.
Від одного зі своїх співмешканців торік, 16 жовтня, в Луцькому пологовому будинку народила сина. Назвала його Миколкою.
Та вже на початку листопада жінка сама привезла до обласного управління МВС мертве немовля.
У висновку експертів причиною смерті немовляти зазначено «гостра аліментарна дистрофія, внаслідок тривалого перебування у несприятливих умовах», або ж по-простому голодування.
Як з’ясувалося у ході слідства, горе-мати не займалася вихованням дитини, невчасно годувала хлопчика. Востаннє жінка годувала дитину за добу до смерті.
Залишивши голодного сина, спокійно пішла на роботу. Коли повернулася додому – хлопчик уже був неживий.
На досудовому слідстві Валентина визнала свою вину. Пояснювала свій вчинок фразами «мені було не до цього», «дитина їсти не просила», «я була втомлена».
Справа уже передана до суду. Був проведений попередній розгляд справи. Горе-матері світить до восьми років позбавлення волі.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Evil Показати IP 15 Березня 2010 16:31
А фото до статті з якихось архівів садо-мазо...
Паша Показати IP 15 Березня 2010 17:42
Її важко назвати навіть матір'ю
seal Показати IP 15 Березня 2010 21:45
А цю пустишку (з фото) та цій Валентині в той орган, яким вона працює! Сцу*а.
Evil Показати IP 16 Березня 2010 12:55
До seal. Як прочитала коментар, аж злякалася, бо теж звусь Валентина :) Хіх :)
Олеся Показати IP 16 Березня 2010 18:54
цікаво,за якою дитячою поліклінікою була закріплена ця дитинка. Таких маленьких діточок повинні лікарі оглядати, як мінімум один раз на мяць, і не тільки його фізичний стан, але й умови в яких проживає маленька людина. Шкода дитинку,а "мама" повинна зрозуміти глибоко в душі , що вона накоїла та задуматись над своїи подальшим життям. Хоча, я думаю, що така людина вже зовсім без наявності мізків в голові.Інакше вона так не поступила б з власною дитиною.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus