USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Пожежники врятували нововолинського камікадзе

18 Листопада 2009 14:02
Мешканець міста шахтарів хотів поквитатися з життям через сімейну сварку – повідомляють «Волинські новини».
До служби «101» міста Нововолинська сьогодні о 6.38 надійшло повідомлення про те, що на даху балкона на п’ятому поверсі перебуває чоловік напідпитку і збирається звідти стрибнути – інформує сайт волинських пожежних. 32-річний чоловік, який сидів на балконному козирку, поводився агресивно, кричав, погрожуючи, що будь-якої миті стрибне вниз. Зрештою рятувальники умовили потенційного самогубця прийняти їх допомогу. За допомогою рятувального пояса та мотузок вони спочатку підійняли чоловіка на дах будинку, а тоді провели його вниз, де вже чатували медики. Як з’ясувалося, 32-річний мешканець міста шахтарів вирішив поквитатися з життям через сімейну сварку.
Ще одне життя еменесники врятували вчора, 17 листопада. До служби порятунку міста Луцька близько 23 години зателефонували мешканці вулиці Теремнівської і повідомили, що з пустки, розташованої неподалік, просочується дим, а всередині, ймовірно, перебувають люди. Пожежні вирушили в задимлене приміщення і за кілька хвилин розгледіли чоловіка, який спав навпочіпки у кутку кімнати. Неподалік горів матрац, виділяючи густі клуби диму. Рятувальники винесли погорільця із будівлі та взялися приборкувати пожежу. 48-річного безхатченка передали до рук медиків, які надали йому першу невідкладну допомогу.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Куратор Показати IP 18 Листопада 2009 14:13
МНСників дуже поважаю. Це сильні, сміливі та відважні люди. Такими гордитись треба! А їхнім дружинам взагалі пам’ятник ставити треба - за витримку.
Evil Показати IP 18 Листопада 2009 14:25
Бачу, Куратор до чого попало строчить коментарі... Так вже хочеться якогось призика на халяву отримати.
Юка Показати IP 18 Листопада 2009 14:57
ось до чого доводить людей побут і горіляка.... і .... слабкість духу/ видно добре довела, що аж жити розхотілося
Куратор Показати IP 18 Листопада 2009 15:00
to Evil - запам’ятайте "на халяву" у цьому житті нічого не буває! А коментарі "строчу" тільки туди, де мене зачепила інформація. І за статистикою не слідкую. Я зареєструвалась на сайті ще за довго до початку акції (чого, здається не скажеш про Вас).
Куратор Показати IP 18 Листопада 2009 15:12
to Evil - а взагалі до Юки мені ой як далекоооо ;)
Николай Показати IP 18 Листопада 2009 15:16
Извините за офпост, можете не заносить его в статистику, но я почему то думал, что под Куратором сидит мужчина, а там девушка:)
Куратор Показати IP 18 Листопада 2009 15:20
to Николай - а це щось змінює? Я завжди писала, так як говориЛА.
Evil Показати IP 18 Листопада 2009 16:08
:) Ну не скажіть, я гуляю цими сторінками ще з моменту реєстрації домену для цього сайту, просто раніше процедура реєстрації була тут затянута та непрозора. А щодо призів, то з огляду на роботу родичів, у мене надмір телефонів, плеєрів та карт... Були б тут ,приміром, коштовності чи повне зібрання творів Кінга, я би ще дала жару...а так...Просто спостерігаю, як гонщики намагаються перекоментувати один одного :) І здавалося б, при чому тут пожежники. А, так, люди небезпечної професії.
Николай Показати IP 18 Листопада 2009 16:31
"гонщики намагаються перекоментувати один одного" казалось бы - при чём сдесь Лужков.:) а вот полное сочинение Кинга-это круто.А ещё лучше, что бы сняли фильм по мотивам "Долгой прогулки"
Evil Показати IP 18 Листопада 2009 17:09
Во, Вы, Николай, уже начинаете мне нравится. И казалось бы, при чем тут Кинг. И при чем тут пожарные и чувак на крыше? Вспомнила рассказ "Карниз". А, ну вот, благодаря пристрастию к водке всякие там не только пытаются с крыши шугануть, а и семьи свои гоняют вокруг домов, драки учиняют. А это все происходило, думаю так. "Агов, Миколо(Василю, Петре, Гнате), злазь-но з даху, бо надаємо тобі люлєй". Такие себе переговорщики с жертвами зеленого змия :) А, или приехали, матрас потушили, который конечно же поджег очередной водколюбитель... Боритесь с водкой и тогда не будет "камикадзе". И при чем тут камикадзе?
Таня Показати IP 18 Листопада 2009 21:05
То вже видно від горілки чоловіка поперло...Ще жодного оковита до добра не привела.
Николай Показати IP 19 Листопада 2009 13:48
Так если уж один раз решился- обязательно повторит попытку, дело только во времени.
Николай Показати IP 19 Листопада 2009 14:19
Да и использование термина "камикадзе" в даном контексте неуместно.Вобще то это слово в переводе с японского означает "божественный ветер", так называли тайфун, который несколько раз спасал японию от монгольской навалы.Какое отношение этот горе-самоубийца имеет к чему то спасению?:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus