USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Правоохоронці просять допомогти в опізнанні убитого у Луцьку чоловіка

8 Грудня 2014 17:30
Особа чоловіка, тіло якого знайшли обезголовленим сьогодні, 8 грудня у Луцьку, наразі не встановлена.

Про це йшлося під час брифінгу в УМВС України у Волинській області 8 грудня.

Працівники правоохоронних органів надали фото голови чоловіка, яку знайшли на відстані 500 метрів від тіла разом зі знаряддями убивства (мотузкою та сокирою).

Наразі правоохоронці відпрацьовують можливі версії, шукають інформацію, щоб вийти на слід злочинців, встановити особу загиблого та розкрити злочин. Відомості за фактом виявлення трупа невідомої особи з ознаками насильницької смерті внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Як повідомив заступник начальника слідчого управління УМВС України у Волинські області Анатолій Петрушин, розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні з ознаками злочину передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство).


Призначені експертизи – судово-медична, медико-криміналістична, дактилоскопічна тощо. Особу поки ідентифікувати за наявними в МВС дактилоскопічними базами не вдалося (у поле зору правоохоронців особа ніколи не потрапляла).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
До міліції Показати IP 8 Грудня 2014 18:15
Правоохоронці!!! Захистіть активістів з "Луцьктепло" від директора Киричука, який привселюдно на зборах газової служби погрожує фізичною розправою працівникам, які не мовчать і стукають у всі органи, розповідаючи про фінансові порушення на підприємстві, корупційні схеми директора. А то "не доведи Боже" прийдеться вам розслідувати побиття чи вбивства наших активістів.
Анонім до До міліції Показати IP 8 Грудня 2014 23:38
так ви ж хотіли всі змін, от і маєте.... Як кажуть "за що боролись на то і напоролись". ВІТАЮ
Анонім 2 до Анонім Показати IP 9 Грудня 2014 23:02
Неправильно, друже, мислиш, адже "за що боролись..." у цьому випадку не танцює. насмправді, "Луцьктепло" знаходиться під "патронатом" відомого у нас на Волині злодія Єрємєєва, нинішній директор Киричук чи Киричик - до цього працюва в "Континіумі" Єремеєва. З "Луцьктепло" станеться те, що відбулося з торфобрикетним заводом в Прилісному Маневицького району: тільки зявилися на рахунку заводу 7 млн так відразу перекочували на рахунки нардепа. От кинув своїх же виборців!
Лучанин до Анонім 2 Показати IP 9 Грудня 2014 23:11
Навколо Луцьктепла кругова корупція: Романюк вже давно став кишеньковим у того ж Єремєєва. Тому замість того щоб навести порядок в Луцьктепло, мер лише заглядає в зуби Єремєєву. А тим часом кошти, які сплачують лучани за тепло, Луцьктепло виводить на рахунки нардепа.
путя-куйло Показати IP 8 Грудня 2014 18:36
а це не депутат дендіберін?
лалалала до путя-куйло Показати IP 9 Грудня 2014 02:14
на олену голєву заточкою трошки схожий
ПІдтримую Показати IP 8 Грудня 2014 22:38
Правоохоронці!!! Захистіть активістів з "Луцьктепло" від директора Киричука, який привселюдно на зборах газової служби погрожує фізичною розправою працівникам, які не мовчать і стукають у всі органи, розповідаючи про фінансові порушення на підприємстві, корупційні схеми директора. А то "не доведи Боже" прийдеться вам розслідувати побиття чи вбивства наших активістів. В же не одного закопали в 90-тих
лучанин до ПІдтримую Показати IP 8 Грудня 2014 23:03
Прав той в кого більше прав(,луцьктепло по заказу нашого патлатого олігарха вже майже банкрот,всі про все вкурсі,але ті хто щось може змінити теж в долі
Знаючий Показати IP 9 Грудня 2014 07:08
Все відомо
Лучанин Показати IP 9 Грудня 2014 08:31
і хто це?
Анонім Показати IP 9 Грудня 2014 09:22
О Господи. Що твор иться-це розуму неможливо усвідомити.Гроші зайняла перше місце над життм людини,Життя дається один раз за гроші вбивають людей,самі ідуть на смерть не усвідомлюючи,сатана закрив очі людям і помутив розум
15531 до Анонім Показати IP 9 Грудня 2014 10:53
Що це за словесний понос? де розділові знаки? Нічого не зрозуміло, набір слів...
leo Показати IP 9 Грудня 2014 11:07
Схожий на Лапшу з Нововолинська

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus