USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Продавець сільмагу винесла пенсіонерку з пожежі. Є загиблий

21 Січня 2010 11:15
Учора в селі Шклінь-2 на Горохівщині в хаті згорів 42-річний чоловік. Господарку оселі вдалося врятувати – її винесла з вогню 42-річна продавець сільмагу.
 
Пожежа спалахнула на обійсті 77-річної Вікторії Кишак із Шклиня-2. Напередодні до пенсіонерки зайшов 42-річний Анатолій. Він часто навідувався до баби Вікторії, допомагав по господарці. Не обходилося й без чаркування. Того дня пенсіонерка з помічником теж традиційно розпивали горілку після роботи.
 
Згодом до господи баби Віки навідалася односельчанка Ірина Мельничук. Вона працює у сільській крамниці. Прийшла дізнатися, чи забере пенсіонерка хліб, зоставлений для неї в крамниці. Крізь замкнені зсередини двері ніхто не озивався. Хоча було ввімкнене у кімнаті світло. Продавщицю насторожив їдкий запах диму, що просочувався крізь двері.
 
Не вагаючись, жінка налягла на двері і видавила їх. Першим у димовому мороці вона натрапила на односельчанина. Чоловік сидів за столом, обпершись на електроплиту. Він був мертвий. На ньому згорів одяг, а під ним вже зайнялася підлога.
 
Господиню вона знайшла у тій же кімнаті на ліжку. Пенсіонерка хоча й була без свідомості, але дихала. Односельчанка витягнула бабцю на вулицю. Там старенька прийшла до тями, а невдовзі навіть поскаржилася на холод.
 
Ірина Мельничук зателефонувала до сільської ради, викликала медиків. А ще покликала сусідів, які вдалося самотужки приборкати пожежу.
 
«Пенсіонерку з отруєнням чадним газом медики госпіталізували до Горохівської центральної районної лікарні», - повідомляє прес-служба ГУ МНС у Волинській області.
 
Обставини трагедії та причина загибелі 42-річного чоловіка з’ясовуються. За попередніми даними, лихо трапилося внаслідок необережного поводження з електроплитою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
faBULA Показати IP 21 Січня 2010 12:18
"Пенсіонерка хоча й була без свідомості, але дихала. Односельчанка витягнула бабцю на вулицю. Там старенька прийшла до тями, а невдовзі НАВІТЬ ПОСКАРЖИЛАСЯ НА ХОЛОД" ))))))) ну понятно - з вогню ж витягнули!!! полож на мєсто!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus