USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Прокуратура візьметься за алкоголь і тютюн у Володимирі-Волинському?

8 Листопада 2013 12:41
Жителі Володимира-Волинського скаржаться на торгівлю алкогольними та тютюновими виробами сумнівного походження, яка, з їхніх слів, набула великих масштабів. Численні звернення громадян з цього приводу надходять до народного депутата Анатолія Вітіва.

Нардеп скерував депутатський запит до Генерального прокурора Віктора Пшонки, міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка, міністра доходів і зборів Олександра Клименка щодо незаконної торгівлі контрафактними алкоголем та тютюновими виробами та бездіяльності місцевих правоохоронних органів та місцевої влади у місті Володимирі-Волинському Волинської області.
У запиті депутат просить:
- вжити заходів для припинення незаконної торгівлі підакцизними товарами у місті Володимирі-Волинському Волинської області та притягнути винних осіб до відповідальності;
- перевірити причетність посадових осіб місцевих органів прокуратури, правоохоронних органів та місцевої влади до сприяння незаконній діяльності із виготовлення та розповсюдження контрафактної продукції, а також факти бездіяльності у зв’язку із зверненнями депутатів Володимир-Волинської міської ради;
- вжити заходів з метою припинення потрапляння вказаної продукції на територію Республіки Польща;
- вжити заходів з метою вилучення всієї контрафактної продукції, яка реалізовується, виробляється або перевозиться з метою збуту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus