USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Проти волинських податківців за півроку порушили 7 кримінальних справ

28 Липня 2009 10:21
За інформацією відділу по боротьбі з корупцією в органах ДПС ДПА в області, у першому півріччі за матеріалами перевірок порушено 7 кримінальних справ. Про це 28 липня повідомляють «Волинські Новини».
 
Протягом січня-червня 2009 року співробітники відділу по боротьбі з корупцією в органах ДПС ДПА в області провели 121 службову перевірку та 256 роз’яснювально-профілактичних заходів.
 
За матеріалами перевірок відділу відносно працівників органів ДПС області складено 5 адмінпротоколів за порушення вимог Закону України «Про боротьбу з корупцією», за наслідком розгляду яких суд ухвалив рішення  про накладення адміністративного стягнення у вигляді штрафу.
 
В органи прокуратури Волинської області скеровано 18 матеріалів службових перевірок для прийняття рішення згідно зі статтею 97 КПК України, за якими порушено 7 кримінальних справ, в тому числі 2 – за фактом одержання хабара.
 
Довідково:
 
Щоб підвищити ефективність роботи із забезпечення законності у діяльності податкової служби, своєчасно отримувати необхідну інформацію про зловживання, корупційні та інші неправомірні дії з боку працівників податкових органів, у відділі по боротьбі з корупцією в органах ДПС ДПА в області  діє цілодобовий телефон довіри (0332)729264. Особисто просимо звертатися за адресою місто Луцьк, Київський майдан,4, кабінет №127.
 
Відомості, викладені в усних та письмових зверненнях, будуть об’єктивно та  своєчасно розглянуті у відповідності до чинного законодавства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus