USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.15
  • PLN 9.85 10.00

Прикордонника Волині засудили за збитого насмерть пішохода

18 Грудня 2013 18:00
Волинська прокуратура з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Західного регіону України довела у суді вину прикордонника у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху), повідомили у прес-службі прокуратури Західного регіону України.

16 грудня 2013 року Любешівський районний суд Волинської області визнав винним громадянина К. в інкримінованому йому злочині - у спричиненні ДТП.

Встановили, що водій транспортного засобу порушив Правила дорожнього руху, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, в результаті чого наїхав на пішохода. Від отриманих тілесних ушкоджень останній помер на місці.

Як повідомив начальник відділу організації участі прокурорів у суді та нагляду за виконанням судових рішень у кримінальному провадженні старший радник юстиції Андрій Зубач, суд визнав прикордонника К. винним та позбавив його волі строком на 4 роки з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк 2 роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
небайдужа Показати IP 18 Грудня 2013 22:21
4 роки з яких може півтора відсидить за смерть людини,,,,,,,,..немає слів В Америці сидів би як мінімум до пенсії

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus