USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Приватбанк офіційно прокоментував «замінування»

21 Жовтня 2013 15:53
Інформація про «замінування» центрального офісу банку у Луцьку - злий жарт телефонного хулігана, - кажуть у прес-службі прес-центру банку у Волинській області.

Так, 21 жовтня через повідомлення про замінування центрального офісу Північно-Західного Регіонального управління ПриватБанку в Луцьку його робота була зупинена на дві години, а всі співробітники і клієнти евакуйовані на час роботи фахівців ДСНС та міліції. Після ретельного обстеження будівлі міліція констатувала черговий факт телефонного хуліганства.

Як повідомила Служба безпеки ПриватБанку, в 9:55 в міське управління міліції надійшов анонімний телефонний дзвінок з інформацією про замінування центрального офісу Північно-Західного Регіонального управління ПриватБанку, розташованого по вулиці Відродження, 1. Після отримання цієї інформації служба безпеки оперативно евакуювала працівників і клієнтів банку. Вже в 10:02 до часу прибуття міліції і саперів всі люди, які перебували в офісі, були виведені в безпечне місце.

«Сьогодні наша система безпеки практично виключає можливість пронесення до відділень будь-яких вибухових пристроїв чи небезпечних предметів. Проте, отримавши інформацію від міліції, ми зробили все можливе, щоб забезпечити абсолютну безпеку людей, працівників і клієнтів банку, - говорить керівник Служби безпеки Північно-Західного РУ Приватбанку Сергій Шащук. - З початку року в Україні це вже не перший випадок телефонного хуліганства, якщо відразу після новорічних свят жартівники «мінували» вокзали, Палац спорту, лікарні та університети, тепер хтось вирішив перешкодити нормальній роботі банку».

Під час ретельного обстеження приміщення фахівці ніякого вибухового пристрою не виявили. До 12-00 робота відділення банку була відновлена.
Служба безпеки ПриватБанку спільно з міліцією вжила всіх можливих заходів для визначення особистості телефонного хулігана. Його тепер чекає не тільки штраф і позбавлення волі на строк до 5 років, але і компенсація збитків банку від вимушеного простою одного з найбільших його відділень.

«Хочу щиро подякувати за оперативну, злагоджену роботу працівників МВС та СБ України у Волинській області у швидкому реагуванні на надзвичайну ситуацію, та впевненний, що дана ситуація не стане перешкодою для відвідування нашої установи клієнтами банку, - говорить директор Північно-Західного РУ Приватбанку Андрій Якимів. - На даний момент робота відновлена, і всі працівники працюють у звичайному ритмі».

ДИВИТИСЯ ФОТО ІНЦИДЕНТУ

У рамках програми «ПриватБанк проти злочинності» банк гарантує винагороду за інформацію, що сприяє розкриттю будь-якого злочину, скоєного проти банку - від збройного нападу на відділення до отримання кредиту за підробленими документами. У 2012 року банк виплатив більше 1.5 мільйона гривень премій працівникам міліції та громадянам за допомогу в затриманні злочинців. Більше 85% злочинів проти ПриватБанку, скоєних у 2012 році, були розкриті протягом кількох днів після здійснення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
555 Показати IP 21 Жовтня 2013 18:26
Начальник Луцької міліції за хабарі кришує "Західінкомбанк" - ОБЩАК ПР. Куди дивиться прокурор ??? Чи він в ДОЛІ. Вкладникам цього ОБЩАКА необхідно звертатись до Генерального прокурора щодо злодійських дій вишеуказаних "правоохоронців".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus