USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

П’яний чоловік згорів, бо не вимкнув чайника. ВІДЕО

30 Березня 2011 08:48
На дачному масиві під Луцьком у власному будиночку загинув 72-річний чоловік.
Він поставив кип'ятити воду, а сам заснув, – інформує НТН.
Першим дим із вікна цегляного будиночка побачив дачник Володимир Панасюк. Каже, приїхав на ділянку прибрати непотріб, що назбирався за зиму. Та не встиг і ключа в замок вставити, як відчув сморід горілого. Коли дізнався, в кого лихо, кинувся рятувати.
«Побачив, що дим іде через покрівлю, – каже Панасюк. – Начав кричати: «Микола Іванович!» – його так звати – тишина. Я тоді переліз через паркан, відкрив двері, а там – диму дуже багато. Нічого не видно. Я руками-руками, там якесь ліжко є. На ньому – нічого».
Власника оселі пенсіонер знайшов в іншій кімнаті.
«Я пішов туди в сарай. Глянув – там взагалі нічого, – продовжує Володимир Панасюк. – Відкритий, та й усе. Я вернувся назад, бо трохи дим вийшов. Увійшов в коридор, бачу – зліва якийсь огоньок. Я тільки до цього огонька, і торкнувся рукою, і почув, що то шелестящий такий труп. Я вискочив, і начав звати сусідів».
Люди викликали МНСівців, ті прибули за лічені хвилини. Швидко загасили вогонь, і почали з'ясовувати причину займання.
«Людина сама була винувата у тому, що трапилося, оскільки він збирався попити чаю. Включив електрочайник, – інформує начальник відділу ГУ МНС України у Волинській області Ірина Варварук. – Що далі трапилося, що замкнуло сам прилад – складно сказати… Мабуть, йому стало зле, бо він заснув і трапилася неприємність».
Сусіди розповідають, що напередодні постраждалий чаркував.
«Я дзвонив вчора тому сусіду рядом, то він каже, що бачив його в, ну, дуже такому стані… – повідомив Панасюк. – П'яний страшно був. Каже: «Я йшов додому, а він велосипедом поїхав десь наниз, за пляшкою, чи чекушкою. То не їхав, а повз уже».
Від початку року на Волині сталося понад дві сотні пожеж і загорань. У вогні загинуло 23 людей. П'ятеро з них – діти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus