USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

П’яний лучанин врізався у вантажівку. Загинув пасажир

26 Липня 2010 09:39
Співробітники обласного управління ДАІ впродовж вихідних зупинили на дорогах області близько півтисячі порушників правил дорожнього руху – за керування автотранспортом у нетверезому стані затримали 21 водія.
Про це інформує прес-служба обласного управління МВС .
24 липня о пів на десяту годину ранку трапилася резонансна аварія. За попередніми даними, в Луцьку 43-річний мешканець обласного центру в стані алкогольного сп’яніння на іномарці «Фольксваген-Пасат» наїхав на вантажівку «ДАФ-75».
Машина стояла на узбіччі автотраси. Вона належить жительці приміського села Лище. За попередніми висновками, в аварії винен водій «Фольксвагена», який на підпитку не впорався з керуванням авто.
Унаслідок ДТП 30-річний пасажир легковика загинув на місці аварії. Ще двоє пасажирів «Фольксвагена» - 34-річний лучанин та 26-річний мешканець села Радомичі - отримали тілесні ушкодження. Водій іномарки теж потрапив до лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
гість Показати IP 26 Липня 2010 13:30
Цікаво звідки така інформація про час події? ДТП трапилось десь о 2-2.30 годині ночі. Швидка приїхала о 2.45. Таке враження, що журналісти слухають хвилю "одна баба сказала".
ображений до гість Показати IP 26 Липня 2010 20:36
це точно!!!! а водія того"пасата" забрали через пару хвилин з місця події друзі на джипі!!!!! а пасажир який загинув не доїхав додому якихось 20 метрів і що саме більш цікаво водій авто наполіг його підвезти (від магазину на вишкові додому) хоча постраждалий жив неподалік буквально за якихось метрів 200!!!!!цікаво ще те щоз якоко часу вишківська дорога вважається автотрасою а не дорогою!!!! а дже вулиця знаходиться в межах міста----- вчіть правила журналісти!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus