USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Родичі загиблих рибалок вимагають покарання для росіян. ОНОВЛЕНО

30 Серпня 2013 10:30
Внаслідок зіткнення українського баркасу та катера Берегової охорони прикордонної служби Росії в Азовському морі в районі російського селища Воронцовк, загинули 2 рибалки.

Родичі загиблих внаслідок тарану російським прикордонним катером українських рибалок не мають сумнівів, хто винен у загибелі їхніх близьких, - повідомляє УНІАН.

Брат одного з потонулих українців Анатолій Бойко упевнений, що у відео, де російські прикордонники переслідують рибалок на човні ледь не вдвічі більшому та топлять їх, є розриви, і росіяни спеціально чекали, поки люди не потонуть, повідомляє Радіо Свобода.

«Росія винна у всьому. Нахабно взяли потопили. Ця зйомка переривалася. Вже коли їх потопили, вони відійшли вбік і стояли чекали, хто вилізе, хто не вилізе. А потім лише підняли Федоровича. А Федорович тримав же брата за волосся відразу, а потім вони пішли на дно, і він відпустив брата, який був непритомний», - говорить Анатолій.

Він вважає, що росіяни заслуговують на покарання, але скаржиться на брак ресурсів, щоб самому домогтися справедливості.

ЧИТАТИ ЩЕ: РОСІЯНИ ПРОТАРАНИЛИ ЧОВЕН УКРАЇНЦІВ ЗІ СЛОВАМИ «ДАВИ ИХ». ВІДЕО

«Я ж не сильно грамотний, щоб у Європейський суд звернутися, треба ж адвоката мені, а вони ж коштують грошей, адвокати. А я живу на пенсію», - сказав Бойко. Тим часом Оксана Єрохіна, дружина ще одного загиблого рибалки, вважає, що велику роль у цій справі відіграють медіа. Якщо б не журналісти, то справу вже давно б зам'яли. Вдова найняла адвоката, спільного з родиною Федоровичів, та чекає від нього активних дій.

«Поки Україна не почала діяти, поки в новинах не почали показувати все це, доти всі мовчали. І про слідство нам нічого невідомо. Лише тільки в новинах дізнаємося. З Йейська нічого не кажуть про Росію, мовчання. Адвокат працює, щоб посадити винних, скоріше за все, розслідування вести і вивести нам допомогу якусь, родинам загиблих. Мого чоловіка вбили ні за що, виходить. І тепер на волі ходять люди ці. Звісно, я б хотіла, щоб вони всі сиділи», - сказала жінка.

У свою чергу, слідчий відділ управління МВС України на Донецькій залізниці, що є органом досудового розслідування з цієї події, ставить питання про допит свідків, зокрема, російських прикордонників, що перебували на катері берегової охорони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
де грамотність Показати IP 30 Серпня 2013 10:41
вчора було 29 серпня внслідок зіткнення ......, зіткнення...
Хомич Показати IP 30 Серпня 2013 11:29
Таких росіян на палю сажати треба!
Юлія до Хомич Показати IP 30 Серпня 2013 12:34
Росіяни - нормальні люди, так само як і українці, а от москалі і хохли - то жах. Страшно подумати навіть, що отак просто людей на той світ відправити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus