USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Родина посадовця з Волині приховала ДТП за участю сина, внаслідок якої помер юнак

14 Серпня 2018 15:24
Аварія, яку скоїв 18-річний син заступника начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Руслана Войцеховського, стала фатальною для його товариша.

Ігор Войцеховський з двома друзями потрапив у ДТП на новенькій іномарці, яку йому подарували батьки на повноліття, йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

Як кажуть свідки, водій гнав 170 кілометрів в годину. Один із хлопців, який був у салоні, помер через 5 днів після аварії. Про цю автопригоду з фатальними наслідками ніде не повідомлялося, а все тому, що родичі водія приховали злочин. Юнака підговорили сказати лікарям, що він всього лише впав з велосипеда і зламав ногу. Але поки лікували перелом, у нього від удару в легенях набралася кров. Врятувати життя 17-річного Дмитра Крищука, який був єдиною дитиною усім’ї, не вдалося.

«6-го липня Дмитро Крищук разом з однокласниками Ігорем Войцеховським та Олегом Михальчуком вирішили увечері гайнути до села Гірка Полонка на святкування Івана Купала. Це свято було останнім у житті Діми. Адже на зворотньому шляху близько 23-ї години сталася аварія», - йдеться у сюжеті.

Хлопці на шаленій швидкості злетіли у кювет. Машину розбили ущент. Проте, на диво, тієї ночі з салону автомобіля всі троє вибралися живі. Олег отримав тілесні ушкодження - травми голови та носа. Ігор, який був водієм, теж зазнав легких травм, а у Діми була поламана нога.

На місце події прибула бабуся власника автомобіля Валентина Войцеховська разом зі знайомим Миколою Савченком. Аби не було проблем у водія, вони вмовили Дмитра Крищука сказати у лікарні, що травми він отримав, впавши з велосипеда. А через 5 днів хлопець Крищук помер у лікарні, бо від отриманої травми в легенях набралася кров.

У селі, де проживає сім’я Войцеховських, розповідають, що новеньку іномарку, на якій і сталася трагічна аварія, Ігорю на 18-річя подарував батько – Руслан Войцеховський. Сам же винуватець аварії з журналістами, які завітали до будинку його батьків, розмовляти відмовився.

Інший постраждалий Олег розповідає, що пам’ятає як вони перекидаються, і більше нічого. Наступний його спогад коли він прийшов до тями це те, що на місці події вже була бабуся Ігоря Валентина Войцеховська.

Сама ж аварія сталася у районі села Городище, звідти до села Шклинь приблизно 10 кілометрів. Поки водій зателефонував батькам, поки на місце події прибула бабуся – орієнтовно це мало б зайняти хвилин 20. ТОж протягом усього цього часу Олег, ймовірно, був без свідомості. Попри це, хлопця до лікарні не повезли, а висадили в Луцьку поблизу будинку його сестри.

«Валентина Войцеховська не завезла до лікарні ані Олега, ані свого онука Ігоря, лише Дмитра, в якого була зламана нога. Адже, якби до медзакладу потрапило троє хлопців з травмами, то легенда про падіння з велосипеда не пройшла б», - зауважують журналісти.

До слова, ходять чутки, що автомобіль вивезли і порізали на частини, аби приховати злочин. Натомість сама Валентина Войцеховська стверджує, що зараз авто у поліції, проте, хто його забирав, не говорить.

Дмитра повезли до Луцької міської клінічної лікарні, хоча мали б доправити до дитячого медзакладу, бо він був неповнолітній. Хлопця поклали до травматології, а через кілька днів він почав захлинатися кров’ю. Лікарі кажуть – вони не знали, що юнак потрапив в аварію.

Діма справді прикрив друга і сказав, що впав з велосипеда. Проте цей благородний вчинок коштував йому життя. Хлопець згодом розповів мамі, що його взяли за руки і за ноги, повантажили в бус та повезли до лікарні.

«Як мене везли в бусік, то мене дуже тоншило, я думав у мене все повідлітає», - пригадує мама Дмитра слова сина.

Між тим сама Валентина Войцеховська не визнає, що саме брехня призвела до таких тяжких наслідків. Проте родичі Дмитра Крищука іншої думки.

«Це не аварія вбила Діму, просто треба було подзвонити в швидку або просто сказати правду… Два слов сказати, і він би жив далі», - бідкаються родичі померлого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
Док Показати IP 14 Серпня 2018 15:51
Слава медицині!!! Не діагностувати розрив легені ...... немає слів....
Ковель до Док Показати IP 14 Серпня 2018 19:20
Коли привозять на перелом ноги ніхто не оглядає інше. Самі винуваті. Повелися на гроші і обіцянку компенсувати лікування перелому
Лучанан до Ковель Показати IP 14 Серпня 2018 19:44
А коли дитина навіть на 4-ий день "мучиться" на ліжку в МІСЬКІЙ лікарні то лікар цього не бачить ? Чи через те що близькі не приїзджали то і оглядати не потрібно ? Навіть якщо й з велосипеду впав - то травми можуть бути і голови та й внутрішніх органів...
Ковель до Лучанан Показати IP 14 Серпня 2018 23:12
Дитині 4й день хріново а батьки далі розказують казки про впав з велосипеда
Медицина до Ковель Показати IP 15 Серпня 2018 15:09
А якщо тобі скажуть випригнути в своєму білому халаті та шапці з 4-го поверху з ординаторської - то ти також так зробиш ? Бо тобі сказали... а своїх мізків, вибачте, не вистачає подумати ???
Сусід до Док Показати IP 15 Серпня 2018 15:09
Напишіть прізвище лікуючого лікаря ?
Йо Показати IP 14 Серпня 2018 16:03
перестаньте видавати дурнуватим молокососам сопливим права, бо в них ще гормони замісь розуму! до того ж явно куплені права, а не з ретельним навчанням і прискіпливою здачею екзамену. Родичі винуватця ДТП -с..ки однозначно, бо нічого вже такого суттєвого йому б за ту аварію не було, якщо звичайно не був бухий чи під дурью. Але й лікарі хай з себе відповідальності не знімають, бо навіть при падінні з велосипеда можуть бути ого які травми,тим більше, якщо вже є переллом, то падіння легеньким не було, мій знайомий в підлітковому віці перелітв через руль і впав на асфальт - робили полосну операцію, бо була гематома і пошкодження в черевній паорожнині,тому обстеження було варто зробити, чи вони його навіть чи ще щось болить, крім ноги, не питали ? Ур*ди!
ВАСЯ Показати IP 14 Серпня 2018 17:13
"Закон бумеранга" ще ніхто не відміняв
До Васі Показати IP 14 Серпня 2018 17:18
Все правильно гранатт тепер вистачає
Луцьк Показати IP 14 Серпня 2018 17:28
Щоб поклали в міську лікарню дитину потрібно було ''порішати''... Так вони в жодному разі не приймають... Але щоб за 5ть днів не виявити в дитини перелом ребра ,то це вже що за бл*ть в нас за медицина така !!! P.S. Тепер цікаво хто має відсидіти за смерть дитини- водій, баба, лікуючий ''лікар'', чи той хабарник що поклав дитину в дорослу лікарню без батьків... Пишіть журналісти пост для Супрун... Ті ж хапуги-ескулапи її як вогню бояться.
Євробидло Показати IP 14 Серпня 2018 18:03
Ох і хитра сімейка. Таку многоходовочку розіграли. Відповідальності ніхто не понесе, єдине - прийдеться трошки більше заплатити судді, прокурору, експертам і лікарям, так як інфа просочилася в інтернет.
Порошенко Показати IP 14 Серпня 2018 18:36
Хто більше заплатить грошей той завжди правий і не винен
Лісничок Показати IP 14 Серпня 2018 19:32
А де ж це наш Русланчик бабла на щедрував, чесний ти наш щедрувальничку.
Медицина Показати IP 14 Серпня 2018 19:49
Цікаво почути прізвище лікуючого лікаря та його коментар про цю дитину... Бо це реально вже на кримінал тягне... Та й баба цікава - якщо б на другий день помер після ДТП, то була б її вина, а якщо на 5-ий день, то вона тут вже не причому... Типу це вже вина лікарів... До речі - в Україні НЕМАЄ встановленого терміну між ДТП та смертю потерпілого... Головне щоб причиною смерті було визнано травми отримані під час ДТП. Тоді це і визначається, як ДТП із загиблим. Так воно і є в даному випадку.
До всіх Показати IP 14 Серпня 2018 21:25
Войцеховський це людина яка за бабло і прикриє і здасть. Це позор галузі, хлопець з 90
Анонім Показати IP 15 Серпня 2018 07:41
А де праведні Активісти???
анон Показати IP 15 Серпня 2018 10:10
а активісти воюють з феєрверками на весіллі )))))
33-ій Показати IP 15 Серпня 2018 10:15
Не здивуюся, якщо та машина була ще на бляхах... Добре що на такій швидкостІ він ще на зустрічну не вилитів (((
Регіна до 33-ій Показати IP 15 Серпня 2018 12:16
Була. Бо її порізали і здали на металобрухт у ту ж ніч
Неважливо Показати IP 15 Серпня 2018 10:57
Водій не хотів смерті нікому, а Дімі точно не хотів. Якщо так сталося значить так мало статися. Да, він частково винен, але пів шкліня таких молодих хлопців понакуплювали собі машини і ганяють ще гірше за Ігора але комусь попало так, що просто забора зніс, а комусь і не повезло, як кажуть не в той момент не там де треба, я знаю, він точно пожалів вже і не раз за те що сталося, але могло бути і набагато гірше могли і всі троє піти. Могли врізатись в якусь машину з дітьми і з іншими людьми і жертв було б набагато більше.
Твій коментар до Неважливо Показати IP 15 Серпня 2018 11:12
повний, глибокий, безнадійний пі...ць!((((
Іра Показати IP 15 Серпня 2018 12:18
Ну чекайте в госі ТСН...таке поза увагою не лишиться
Шклінь Показати IP 15 Серпня 2018 15:07
Я б радив луцьким активістам поїхати туди з "дружнім" візитом... Особливо до тієї "бабусі", що вирішила без швидкої, а за руки та ноги дитину в бус погрузити і везти як худобу в лікарню.... Не виключено, що це й презвело до таких трагічних наслідків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus