USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Росія усе ще стягує війська в Крим – ДПС

8 Березня 2014 14:18
Російські військові продовжують блокувати паромну переправу "Крим".

Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на офіційний сайт Держприкордонслужби.

Згідно з інформацією, всього в пункті пропуску перебуває до 100 озброєних військовослужбовців Росії та 50 чоловік так званої "самооборони".

Застосовуючи фізичну силу вони унеможливлюють здійснення належного прикордонного та інших видів контролю, - відзначили у відомстві.

У ДПС стверджують, що у п'ятницю відбулося ще дві провокації у пункті пропуску "Крим", під час яких російські військові сприяли прориву через кордон фактично двох армійських колон.

Вони відтіснили представників усіх контрольних служб, а за деякий час спочатку через кордон прорвалося 15 автомобілів "Камаз" без номерів, серед яких також був один паливозаправник та машина зв’язку.

Невдовзі у такий самий спосіб російські військові пропустили ще 10 "Камазів", 6 "Уралів" та карету швидкої допомоги.

Згідно з повідомленням, техніка та матеріальні засоби доставляються десантними кораблями Чорноморського флоту Росії.

В бухті "Казача" з двох кораблів вивантажили спочатку 18 вантажних автомобілів "Урал" та "Камаз" з продовольством, а згодом 17 автомобілів "Камаз" та 1 БТР.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
НЕЛУЧАНИН Показати IP 8 Березня 2014 19:24
ЗАТОПИТИ ДЕСАНТНІ КОРАБЛІ І ЗАБЛОКУВАТИ КЕРЧЕНСЬКУ ПРОТОКУ
Анонім Показати IP 8 Березня 2014 19:54
Кишка тонка.Наші вояки збираються до Росії.Як тільки буде можливість про це сказав мій брат який служить прикордонником,ми зразу складемо присягу на вірність Криму щоб не було зради.Так от а ви вірите статейкам і новинам укр.каналів.Тут особиста інформація -точна.Слава......
НЕЛУЧАНИН до Анонім Показати IP 8 Березня 2014 20:51
у кого тонка кишка - час покаже. якщо до зрадника березовського приєднаються ще декілька зрадників - проблема невелика. а кремлядів з Криму випруть. це справа часу
Анонім до НЕЛУЧАНИН Показати IP 8 Березня 2014 21:06
Сумніваюсь у цьому.Мова не про одну людину а про сотні.Ніхто і нікого не буде випирати.А ти поспішай в Крим неньку-Україну визволяти Що слабо?Боїшся бо якби то було не так то не строчив би коменти на сайті.
НЕЛУЧАНИН до Анонім Показати IP 8 Березня 2014 21:41
стосовно сотень - відверта брехня. чи ти встиг породичатись із сотнями прикордонників в криму ?. хто куди поїде і хто кого випре - час покаже. на відміну від тебе я пороху багато понюхав. так що якщо сам бздун - не рівняй всіх по собі
Хатиров Показати IP 8 Березня 2014 21:16
Анафему масону путину и его ручному медведеву!!
Житель ....... Долин Показати IP 9 Березня 2014 08:24
А наші не масони?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus