USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Росіяни хочуть спаплюжити честь вбитого українського офіцера. ЗАЯВА МІНОБОРОНИ

7 Квітня 2014 20:40
Управління преси та інформації Міністерства оборони України заявляє, що всі повідомлення та заяви російських окупантів про те, що розстріляний впритул російським військовим офіцер Збройних Сил України майор Станіслав Карачевський нібито був у нетверезому стані — цинічна та відверта брехня. Ці заяви зроблені російською стороною задля того, аби вигородити вбивцю. З цього є підстави вважати, що так зване «слідство» з самого початку буде упередженим. Про це йдеться у повідомленні на офіційній сторінці міноборони у мережі Фейсбук.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, заступник начальника Головного командного центру Збройних сил України Олександр Розмазнін повідомив про затримання молодшого сержанта Зайцева Є. С. російськими слідчими.

Факт залишається: 6 квітня о 23.40 за київським часом в селищі Новофедорівка військовослужбовець Російської Федерації молодший сержант Зайцев Є.С. з автомата АК-74 впритул застрелив офіцера Збройних Сил України — майора Карачевського Станіслава Володимировича, який був неозброєним. Нагадаємо, що з початку окупації російськими військами АР Крим українські військовослужбовці тримали зброю опечатаною на складах.


Зі слів Олександра Розмазніна, вчора ввечері майор Станіслав Карачевський допомагав збирати речі капітану Артему Єрмоленко, готуючись до відправки на материкову частину України. Вони поверталися ще з одним товаришем додому. Пройшли повз КПП своєї частини, де тепер несуть службу озброєні військовослужбовці РФ. Зав’язалася розмова. Після цих перемовин росіяни викликали групу підсилення. Українські офіцери намагалися знайти притулок у гуртожитку. В процесі переслідування на всіх 5 поверхах росіяни підірвали світло-шумові гранати. Капітан Єрмоленко зумів заховатися в кімнаті. В цей час вбивця — російський молодший сержант — застрелив з автомата майора Карачевського: одну кулю — в тулуб, іншу — в голову.

— Підсумок дуже сумний: залишилися сиротами син 5 років і донька 4 років. Ви розумієте, яке горе прийшло в цю українську сім’ю, — сказав генерал-майор Олександр Розмазнін.


Нагадаємо, що товариш загиблого — офіцер оперативного відділення штабу військової частини ЗС України капітан Єрмоленко Артем Володимирович був по-звірячому побитий і захоплений російськими військовими.

— Молодший сержант російських збройних сил перевів ситуацію в гарячий конфлікт. Реагування буде однозначним, ніхто не стоятиме осторонь, тим паче це — не перший випадок, — наголосив генерал-майор Олександр Розмазнін. — Раніше у Криму снайпери вбили українського прапорщика.

Керівництво Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України висловлює щирі співчуття родині майора Карачевського Станіслава Володимировича.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
477 Показати IP 7 Квітня 2014 21:25
Світла пам'ять та співчуття родині загиблого...
Співчуваю родині Показати IP 7 Квітня 2014 21:28
Нехай Господь упокоїть душу. Прошу пробачення у родині від всіх небайдужих пересічних українців. Пробачте, що не вберегли цього молодого чоловіка. Побачте, що двоє діток залишилися без батька... Пробачте, якщо зможете
янык Показати IP 7 Квітня 2014 21:29
коментар було видалено
офіцер Показати IP 7 Квітня 2014 21:37
що можновладці, про**али крим, а тепер там гинуть справжні офіцери, попробуйте так само про**ати і схід...
лучанин Показати IP 7 Квітня 2014 22:27
Око за око.Зуб за зуб. Ніякої дипломатії з російськими терористами,інакше Небесна Сотня уже зовсім скоро перейде в Небесну тисячу. Тільки мова зброї у відповідь Путлеру.
Лучанка Показати IP 7 Квітня 2014 22:28
Насправді, нічого не можна зрозуміти.Наше "нове" керівництво спить? Не здатне ні до чого? Чи хоче свідомо здати всю Україну?
Володимир Лучанці Показати IP 8 Квітня 2014 02:20
Таке наше керівництво. Не має розуміння, що керують багатонаціональною державою, людьми з різними політичними і релігійними поглядами. Для цього "керівництва" законними вимогами є лише вимоги українських банд, всяких тягнибоків та фаріон, звідси зневажання людських вимог мільйонів, які платять взаємністю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus