USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Росіянин через Ягодин незаконно ввозив приклад до зброї за 19 тисяч

18 Вересня 2013 11:32
Громадянин Росії спробував перевезти приклад до зброї через українсько-польський кордон.
Прямуючи з Німеччини транзитом через Республіку Польща в Україну громадянин Російської Федерації, спробував перевезти через митний пост «Ягодин» без письмового декларування приклад до зброї вартістю 19,5 тисяч гривень, - повідомили у Ягодинській митниці Міндоходів.

Спробу незаконного переміщення цього товару «зеленим коридором» зупинено працівниками управління боротьби з контрабандою та митними правопорушеннями Ягодинської митниці Міндоходів.

Як повідомили посадові особи Ягодинської митниці Міндоходів, приклад знаходився без явних ознак приховування в салоні автомобіля серед особистих речей громадянина. Отож, росіянин порушив порядок проходження митного контролю в зоні спрощеного митного контролю, переміщуючи товар, вартість якого більше неоподатковуваної норми і цим порушив статті 471 Митного кодексу України.

За даним фактом незаконного переміщення прикладу до зброї працівники Ягодинської митниці Міндоходів склали протокол про порушення митних правил. Незаконний вантаж тимчасово вилучено.

Довідка. громадянин Російської Федерації не задекларував за встановленою формою вказаний товар, який згідно зі статтею 374 Митного кодексу України підлягав обов’язковому письмовому декларуванню та використав всупереч вимог статі 366, 374 Митного кодексу України «зелений коридор» для проходження митного контролю. Відтак, вчинив правопорушення передбачене статтею 472 Митного кодексу України.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
шушварок Показати IP 18 Вересня 2013 22:25
Варто було б перевірити на радіацію і звинуватити Російську Федерацію в зкмисному забрудненні української території. А шо їм иона а нам ни мона?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus