USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Російські спецслужби знищують найманців ДНР і ЛНР

9 Серпня 2014 22:00
Протягом дня сили АТО здійснювали наступальні дії скеровані на звуження кільця навколо Донецька, - інформує УНІАН.

Про це повідомили в прес-центрі АТО. "З БМ-21 "Град" обстріляли блокпост в районі населеного пункту Весела Тарасівка. Втрат серед військових сил АТО немає.

Двічі артилерією обстріляли блокпости в районі населеного пункту Жовте поблизу населеного пункту Адресне. Втрат теж немає. З мінометів обстрілювали блокпости в районі населених пунктів Стукалова Балка, Рясне, Майорск, Дебальцеве.

Також з мінометів обстріляли позиції сил АТО неподалік населеного пункту Камянка. Зі стрілецької зброї знищили колону піхотинців в районі

населеного пункту Гайове", -йдеться в повідомленні.

"Продовжується артилерійсько-мінометний обстріл позицій сил АТО з території Російської Федерації. Зокрема, відбувся мінометний обстріл позицій піхотинців неподалік населеного пункту Амвросіївка", - повідомив прес-центр АТО, додавши, що в результаті цього обстрілу втрат серед українських військовослужбовців немає.

"Відчуваючи свій близький крах, терористи просять військової допомоги у своїх замовників. Але у терористів є лише один вихід - здатися та сподіватися на милість українського правосуддя. Адже російські спецслужби методично, згідно зі списками, почали знищувати своїх найманців для ДНР та ЛНР", - підкреслюється в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
чувак Показати IP 10 Серпня 2014 01:50
Вам не надоело всякую ерунду писать ?!Вы уже писали про "украиденную кассу" Гиркиным и на её возврат ибо кирдык через 5 дней .И что - вернул ?Жив себе здоров и смеется от той ерунды, которую СМИ высасывают из пальца и пипл на завтрак подают.
Анонім до чувак Показати IP 10 Серпня 2014 07:58
А ти що, Чувак, розраховуєш, що їм (бандюкам) ОРДЕНИ дадуть за все, що вони зробили? Навіть Кремль не такий тупий, щоб зрозуміти КУДИ ВЛИП разом із ними. Цей КІНЕЦЬ для всіх бандюків ОЧЕВИДНИЙ. Росія назад їх НЕ ПУСТИТЬ - треба було думати своїм мозком, коли СЮДИ лізли.
Дончанин до Анонім Показати IP 10 Серпня 2014 08:03
Ты умеешь читать то, что написано? Если умеешь, то попробуй состыковать содержимое этой статьи (без последнего абзаца) с последним абзацем статьи..
чувак до Дончанин Показати IP 10 Серпня 2014 13:09
Аноним умеет читать только фразы" слава Украине !".А думать его не учили или природа обделила этой важной особенностью.
Чуваку Показати IP 10 Серпня 2014 05:20
А о чем писать? Тебе хочется читать о плохом, о потерях в наших войсках, о нестабильности, да?! Не дождешься!!
Анонім до Чуваку Показати IP 10 Серпня 2014 08:09
Писать правду- это даже не рассматривается?
правда одна. Показати IP 10 Серпня 2014 08:53
не залежить що пишуть сайти. люди гинуть. для чого це? чи для кого це? Запитайте у хлопця, що лежить та дивиться в небо. В сами його запитайте. Чи ви ще не напились червонного кодльору? Ще не пришли до тями? Заспокойтесь та троих подумайте, чого ви хочете взавтра?
Анонім до правда одна. Показати IP 10 Серпня 2014 14:31
Дивлюсь я на небо та й думку гадаю,Що скоро рашисти навіки сконають.
петро до правда одна. Показати IP 11 Серпня 2014 01:43
Ми,украінці,хочемо винищити усяку бандитську погань гіркінців,бородаів,жириновців,путінців. Звільнити від ціеі гидоти нашу украінську землю і відвоювати свою свободу і незалежність. Ось це роблять украінські хлопці в Донбасі. А ще ми хочемо ,щоб ви пішли з украінських сайтів на х.. і переписувались з вашим пупутькіним. Він же вас і посадить,як не те щось писЬКнете. Х.. вам в ж..у і забирайтесь геть,юди і ублюдки,до своеі угрофініі в болота і спивайтесь там до смерті.
Українець Показати IP 10 Серпня 2014 09:50
Не корміть троля нехай сам з собою переписується він в тишині здихає,
1221 Показати IP 10 Серпня 2014 09:52
Кстати , п***й на парашные сайты там тебе будет все понятно, там все как путину надо, вата, репа хопа хопа и жопа
Анонім Показати IP 10 Серпня 2014 13:44
Собакам собача смерть!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus