USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Російські військові зайшли на Херсонщину

9 Березня 2014 21:00
Російські військові захопили на прикордонному з АР Крим півострові Чонгар у Генічеському районі Херсонщини приватні об'єкти. Про це у неділю заявив на мітингу голова Херсонської облдержадміністрації Юрій Одарченко, повідомляє "Укрінформ".

"Уявіть собі, сьогодні Російська Федерація (військові РФ - ред.), вона зайшла на Херсонську землю. Сьогодні вони просунулись на Чонгар, брутально, нахабно захопивши там і приватну власність, і готель. І показують нам, що це абсолютно чітка інтервенція, нахабний і зухвалий напад на суверенну державу Україна. І свій вплив вони намагаються поширити на ці території Херсонської області", - сказав голова ОДА.

Разом з тим, він запевнив, "що ми там чітко будемо стояти на заваді цього і не дамо поширювати цей вплив".

Як сказав Юрій Одарченко, одразу ж після мітингу у неділю він відправляється на Чонгар "для того, щоб підтримати наших людей".

Зазначимо, у п'ятницю, 7 березня близько 100 мешканців села Чонгар Генічеського району Херсонщини вручили озброєним людям на контрольованому Кримом блокпосту "Чонгар" звернення із закликом не воювати і не втручатися у справи України. У селі Чонгар раніше було зафіксовано близько 200 невідомих осіб з автоматичною зброєю, в тому числі, з кулеметами. За словами представників селищної ради, по селу роз'їжджали також кілька бронетранспортерів, які прибули сюди з Криму, доки розгнівані мешканці Чонгара їх не прогнали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Російські військові Показати IP 9 Березня 2014 21:13
Російські військові зайшли, а Самооборона перевірятиме роботу начальника УМВС на Волині ...
розчарований Показати IP 9 Березня 2014 21:21
Що ця самооборона може окрім як закидати коктейлями державні будівлі, чи викинути сміття з барикад біля замку Любарта????
Анонім до розчарований Показати IP 9 Березня 2014 21:44
Засвоювати пожертви громадян ще може...
лучанка до розчарований Показати IP 10 Березня 2014 01:11
ще вони вміють прводити люстрацію.піда....си,а наші військовозобов'язані друзі і родичі будуть воювати(не дай Боже).гнати їх треба в шию з Луцька і самооборону і правий сектор
Анонім Показати IP 9 Березня 2014 21:47
Хай смооборона чухається....ніхто там нічого не захоплює.Дзвонив до сестри.Деза повна.Впевнений що комент видалять бо й тут мабуть все проплачено якщо не видалять до може ще в ВН є якась совість.
НЕЛУЧАНИН до Анонім Показати IP 9 Березня 2014 23:01
у тебе така сама сестра в Чонгарі, як і брат і прикордонних військах Криму. ти просто ч*о рогате.
Ганьба до НЕЛУЧАНИН Показати IP 10 Березня 2014 02:41
Ти знову тут??? Ану тікай - вічно незадоволенний коментатор!!
Анонім Показати IP 10 Березня 2014 00:36
Може я щось не розумію, то поясніть мені, будь-ласка. Перший доведений факт: російькі війська перебувають в Криму (без дозволу на території іншої суверенної держави) та безперешкодно просуваються все далі від свого кордону. Факт другий: ніяких виразних спроб налагодити діалог з Росією від нашого уряду помітно не було. У мене взагалі складається враження, що наш Уряд уже змирився із здачею Криму (а можливо і частини східної УКРАЇНИ) позаяк, очевидно, що ніякі вжиті "заходи впливу" країн Європи та США на Путіна не діють, а жорсткіші дії ... сумніваюсь, що вони застосують заради України. Отож питання: що реально робить наш Уряд та Верховна Рада для того, щоб зберегти Україну цілісною та незалежною. Причиною введення військ Путін назвав: захист українського народу. Для мене, як пересічного громадянина України, очевидним першим кроком до спростування такої сміховинної заяви був би візит делегації від представників нової влади до Криму та східної України з метою початку діалогу з населенням та демонстрації єдності сходу і заходу, півночі та півдня країни. Проте, наш Уряд цього не зробив. А знаєте чому? Тому що на сьогоднішній день в Україні немає одного народного вибору І проведені вибори останніх років це доводили. Наші урядовці поїхавши до Криму продемонстрували б усьому світу, що на сьогоднішній день не користуються підтримкою половини населення своєї країни і, що в державі політичні погляди народу поділяються приблизно навпіл. Причому українці дуже "зацєнтий" народ і маючи свою точку зору на події в країні відмовляємо іншому такому ж українцю мати свою точку зору, якщо вона з нашою не співпадає. Отож в теперішній ситуації потрібно, в першу чергу, розібратись: чи готова східна та західна Україна до діалогу? Можливо перш ніж ціною крові людей міняти одних олігархів на інших потрібно було б провести революцію свідомості простого народу з усвідомленням думки, що ми не раби і наш голос на чергових виборах дійсно вирішує подальшу долю країни, а, одже, і наших дітей, які тут будуть жити. На жаль, на сьогоднішній час в Україні немає незаплямованого політика чи принаймі якоїсь відомої незаангажованої особистості, яка могла б об"єднати Україну, до якої могли б однаково прислухатись Схід та Захід. Адже, насправді в Україні немає ідеологічних політичних партій. Усі наші партії відрізняються між собою лише власником рахунку, з якого вони фінансуються. Тому, українці вимикайте телевізор, коли транслюються випуски политичних передач та починайте думати своєю головою поки ще не пізно. Адже власниками телевізійних каналів у нас є все ті ж олігархи, які фінансують політичні партії.
876 Показати IP 10 Березня 2014 07:06
Ставати живим щитом на кордоні криму
я Показати IP 10 Березня 2014 08:18
я согласна с аноним, что наши политики сливают крым! Понимаю. что не хочу , чтобы ребята и мужчины пошли воевать за кролика и иже с ним, но на нас напали нагло и цинично!!!!! Военные-ваша точка зрения на эту ситуацию, просветите!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus