USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Розбійник у Луцьку серед білого дня напав з ножем на жінку

22 Серпня 2013 21:16
Чоловіка, який вчинив розбійний напад на лучанку, миттєво затримали працівники роти міліції особливого призначення «Беркут» УМВС України у Волинській області. Про це повідомили у прес-службі волинськох міліції.

До чергової частини Луцького РВ УМВС України у Волинській області звернулася 31-річна жителька обласного центру з повідомленням про те, що невідомий чоловік, погрожуючи їй ножем, намагався заволодіти особистими речами.

Правоохоронці негайно передали орієнтування усім постам, які несли службу по охороні громадського порядку, на особу, яка вчинила напад відносно заявниці. Працівники «Беркуту» затримали зловмисника за кілька хвилин.
Встановили, що потерпіла поверталася додому з роботи. Побачила, як їй на зустріч йшов невідомий хлопець, який раптом зник у невідомому напрямку. Жінка не надала йому значення, оскільки на дворі був білий день. Коли вона проходила поруч чагарників, з них вибіг невідомий та зі спини, однією рукою схопив жінку за шию, а іншою пригрозив ножем. Доки нападник вимагав гроші потерпіла схопила рукою ніж невідомого.
У результаті шарпанини лезо ножа залишилося у руці потерпілої, а рукоятка у нападника. Після цього зловмисника налякав випадковий перехожий і він утік.
Правоохоронці повідомили, що зловмисник родом із Ківерцівського району. У минулому чотири рази судимий за вчинення майнових злочинів. У травні цього року тільки звільнився з місць позбавлення волі і на шлях виправлення не став.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. 28-річний зловмисник заарештований та знаходиться у СІЗО №2 міста Луцька. За вчинення розбійного нападу йому світить позбавлення волі на строк від трьох до семи років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Олежик Показати IP 22 Серпня 2013 23:00
Ну от як можна випускати в білий світ людину яка має чотири "ходки". Після другої ж потрібно розстрілювати...
и до Олежик Показати IP 23 Серпня 2013 00:10
а як же президент?!?! у нього 2 ходки... ви не правы...
S Показати IP 23 Серпня 2013 08:09
...лезо ножа залишилося у руці потерпілої, а рукоятка у нападника... Крутий в нього був ніж!
Юрій Показати IP 23 Серпня 2013 12:26
Який грабіжник такий і ніж... жінка молодець однако :) ножа голими руками відібрала!!! Надіюсь, для неї всі неприємності закінчились просто переляком...
Облік-сервіс Показати IP 24 Серпня 2013 09:44
Тріллер... І ніж серйозний... розкладний. зовсім розкладний. повністю...
Вова Показати IP 24 Серпня 2013 17:41
перечитав весь матеріал, якась нісенітниця

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus