USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Рожищем розгулював «самурай» із шаблею

21 Липня 2010 11:15
До Рожищенського райвідділу міліції надійшло повідомлення із центральної районної лікарні – лікарі розповіли, що до них потрапив поранений чоловік із порубаною спиною.

Про це повідомили у прес-службі обласного управління МВС.

Як з’ясували слідчі, 27-річний чоловік із Рожища потрапив на лікарняне ліжко вночі 20 липня. У потерпілого діагноз: струс головного мозку, різана рана спини. Він розповів, що на нього напав невідомий.

Оперативники негайно вирушили на пошуки ймовірного хулігана.

«Встановлено, що тілесні ушкодження спричинив о 3:00 по вулиці Спортивній раніше судимий за розбій 33-річний житель Рожище. При поверхневому огляді працівниками міліції виявлено та вилучено предмет, схожий на шаблю», - кажуть у прес-службі УМВС.

Вилучену зброю направлено на експертизу. За даним фактом порушено кримінальну справу хуліганство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus