USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку затримали Mercedes із 70-ма ящиками горілки без документів

7 Лютого 2014 09:52
Інспектором відділення ДАІ Горохівського РВ та начальником ВДАІ Локачинського РВ вчора вранці на вулиці Львівській у Луцьку було зупинено автомобіль «Мерседес-Бенц» для перевірки документів на право керування даним транспортним засобом.

Під час спілкування з 41-річним жителем Івано-Франківська правоохоронці виявили, що останній перевозив 1400 пляшок (70 ящиків) горілки без супровідних документів. Згідно з чинним законодавством, автомобіль із вантажем затримали та доставили до луцького міськвідділу, повідомили в прес-службі УМВС у Волинські області.

Окрім цього, працівники відділення ДАІ луцького міськвідділу міліції під час несення служби на проспекті Перемоги зупинили автомобіль «Форд», водій якого перевозив два ящики тютюнових виробів, документи на товар були сумнівними. А в Рожищенському районі під час перевірки документів у 26-річного водія автомобіля «БМВ» виявили 500 пачок цигарок виробництва республіки Білорусь без акцизних марок.

Транспортні засоби із вантажем та водіями доставили до Рожищенського райвідділу та Луцького міськвідділу для проведення перевірки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ХАЛЕПА Показати IP 7 Лютого 2014 10:38
ВО ПОПАЛИ , ДЕПУТАТИ ФУРАМИ І ВАГОНАМИ КРАДУТЬ , А ТУТ СПІЙМАЛИ БУС І БМВ З ДВОМА ЯЩИКАМИ І ТЕПЕР БУДУТЬ РОЗКАЗУВАТИ ВСІМ ЯК ВОНИ ВМІЮТЬ ПРАЦЮВАТИ..........
СПРАВЕДЛИВИЙ Показати IP 7 Лютого 2014 11:10
У БАШКАЛЕНКА СПИТАЙТЕ ТО ВІН РОЗКАЖЕ ДЕ І ЯК НА ВОЛИНІ СПРАВИ З ГОРІЛКОЮ І ЦИГАРКАМИ ДЕ МІЛІЦІЯ МАБУТЬ ЙОМУ ДУПУ ТЕПЕР ЛИЖЕ ПОЗОР ВОЛИНІ БАШКАЛЕНКО ГУБЕРНАТОР ДЕ ОПОЗИЦІЯ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus