USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Розшукують лучанина, який зник дорогою на роботу

28 Грудня 2016 15:28
Розшукують лучанина Шевченка Олександра Вікторовича 1979 року народження, який поїхав на роботу і не повернувся.

Про зникнення лучанина повідомила його матір Ольга, інформує Район.Луцьк

За її словами, син зник ще минулого четверга, 22 грудня. Працював, роблячи ремонти, тому того дня, як і зазвичай, зібрався і поїхав у Княгининок (колишні Маяки). За словами колег, до роботи він не доїхав. Не з’явився вдома Олександр по сьогоднішній день.

При собі не мав ні документів, які посвідчують особу, ні телефона, адже забув його вдома. Мав з собою лише пакет.

Родичі думали, що зниклий чоловік поїхав до знайомих і чекали до понеділка, не били на сполох. Коли ж обдзвонили усіх, виявилося, що з того часу Олександра ніхто не бачив.

Прикмети чоловіка: ріст 180-185 см, спортивної статури, волосся темне, але сиве, коротко підстрижений. Був одягнений у чорну балонову зимову куртку, темно-сині джинси, чорні туфлі і сіру в’язану молодіжну шапку.

Особлива прикмета – шрам від розсічення над правою бровою.
Олександр Шевченко – крайній справа

Якщо ви володієте інформацією про місцезнаходження цього чоловіка, чи бачили його, просимо звертатися до його матері за номером: +38 066 03 43 805 (Ольга Микитівна).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus