USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

СБУ підтвердила російський «слід» щодо нападу на АН-26

15 Липня 2014 14:47
СБУ володіє незаперечними доказами причетності російської сторони до атаки на український військово-транспортний літак АН-26 у понеділок у Луганській області.

Про це заявив глава СБУ Валентин Наливайченко журналістам у Києві, - інформує Українська правда.

"Є безумовні докази", - сказав він, відповідаючи на запитання, чи має СБУ докази того, що до атаки на український АН-26 у понеділок причетна російська сторона.

"Президент дав доручення й до кінця цього дня буде завершено розслідування, будуть підготовлені незаперечні докази разом з картами, з усіма секторами", - розповів глава СБУ.

Він додав, що ці докази будуть надані главі держави Петру Порошенку й оприлюднені.

Як повідомлялося, біля Луганська в понеділок був збитий український військово-транспортний літак Ан-26. На борту повітряного судна перебували 7 членів екіпажа й одна людина, супровідник вантажу. Усі вони залишили борт.

Міністр оборони Валерій Гелетей у доповіді президенту Петру Порошенку повідомив, що через те, що літак ішов на висоті 6,5 км, його ураження переносною зенітними комплексами є неможливим, тобто, "літак був уражений іншою, потужнішою ракетною зброєю, яка була застосована, імовірно, з території Російської Федерації".

Пізніше в понеділок спікер Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко заявив, що "виходячи з даних, переданих українськими льотчиками, розглядаються дві версії: постріл був здійснений наземною ракетою з ракетного комплексу "Панцир" або самонавідною ракетою Х-24 класу "повітря-повітря", яка була випущена з літака, піднятого російського аеропорту Міллерово.

Раніше губернатор Луганської області Ірина Верігина з посиланням на штаб АТО повідомила, що в Миіллерово були перевезені українські літаки з військових частин Криму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Боголюбы Показати IP 15 Липня 2014 14:58
коментар було видалено
!!! до Боголюбы Показати IP 15 Липня 2014 15:01
Боголюбы пора вам у Липини
Боголюбы до !!! Показати IP 15 Липня 2014 15:07
Причем здесь Липины? Все прекрасно понимают что Россия заплатит "свою" цену за все что происходит на Украине, но мне кажется что какую цену бы не заплатит Россия цена для Украины будет в 10 раз больше.
Дончанин до !!! Показати IP 15 Липня 2014 15:19
А тебе лично нынешняя власть больше нравится чем Янек? Ну а по поводу самолета: сколько можно повторять - самолет сбит трофейным оружием.
ППО Показати IP 15 Липня 2014 15:35
Як-же, як-же вірити лише ставленику ЦРУ Наливайченку і тільки йому!!! Не позорьтесь!!! Де ваша протиповітряна оборона да ще і на кордоні з Росією і в такий час?! Брехня!!!
Сусід до ППО Показати IP 15 Липня 2014 17:12
Наша протиповітряна оборона да ще і на кордоні з Росією і в такий час обстріляна найманцями московії,більшість обладнання знищено.Такі як ти мудак блокували наші частини.Так шо завали хавало п"ята колона!!
Стелс до Сусід Показати IP 15 Липня 2014 18:19
Де вона обстріляна, коли? А вона взагалі-то була?:) Ти хоч знаєш що таке ППО і якщо воно є, то як воно охороняється?! Ну а якщо і обстріляли - то проти кого і чим воювати? Вилами від Ляшка?:) Навіщо хлопців губити?!
авас Показати IP 15 Липня 2014 15:36
коментар було видалено
Отаке Показати IP 15 Липня 2014 16:46
Сенодня Россия должна была вероломно напасть на Украину. Но не напала. Хотя инфа была стопроцентная.
Сусід до Отаке Показати IP 15 Липня 2014 17:19
А ти шо б** не бачиш що іде війна віроломна і необ"явлена!Зі сторони паРаші!268 наших бійців загинуло,більше тисячі поранено!Яку ти ше хочиш інфу клоун?
Дончанин до Сусід Показати IP 15 Липня 2014 18:40
Умножь цифры на 5 сложи и получишь суммарно 200+300+пленные недельной давности. Последние дни ежедневно увеличивают это число минимум на тысячу. Например, за вчера батальон "Азов" умножен на ноль, Южная группировка начала процесс сдачи, а там 1 500 человек, Хорошо потрепаны две бронетанковые колонны, штурмовавшие Луганск, ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus