USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

СБУ затримала особливо небезпечних терористів

9 Серпня 2014 19:10
У Запорізькій області Служба безпеки України затримала особливо небезпечних терористів.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби СБУ, - інформує Українська правда.

Згідно з повідомленням, затримані виявились керівником та членами диверсійної групи з позивними "Кабан" (близький зв’язок бойовика Бєзлєра) та "Малой".

Терористи прибули на територію області з Донецька для здійснення розвідувально-підривних акції з дестабiлiзацiї ситуації у регіоні та вчинення терористичних актів на стратегічних об’єктах Запорізької області, - розповіли у відомстві.

Під час затримання співробітники СБУ вилучили у бойовиків боєприпаси та документи, які підтверджують їхню приналежність до терористичної організації "ДНР".

Наразі тривають допити затриманих та оперативно-слідчі дії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
українка Показати IP 9 Серпня 2014 19:23
Коли вже ті ідьйоти заспокояться? Чи вони хочуть, щоб їх всіх "уничтожили"?
Вовк Показати IP 9 Серпня 2014 19:57
коментар було видалено
лучанка Вовкові Показати IP 9 Серпня 2014 20:29
Дуже гарний і влучний текст!
Сергій до лучанка Вовкові Показати IP 9 Серпня 2014 22:12
Якщо він дуже гарний і влучний, то якого милого його видалили? Вовк повторить!
ВОВК до Сергій Показати IP 9 Серпня 2014 23:10
Ну что, не жмут тебе медали, Мой русский безымянный "брат"? А сребряников тридцать дали? Скажи, как сильно ты им рад? Ну как тебе, под нашим небом? Не давит? Солнце не печет? Скажи, ты раньше, чтоль тут не был? Другая кровь в тебе течет? Вот ты представь, хоть на минуту, Что я к тебе домой пришел, С собой принёс лихую смуту, Из ванной выгнал нагишом. Не постучался, по-соседски, А дверь ногою бы открыл. Плевать хотел на крик из детской, Скажи, сколь счастлив ты бы был? Ты удивился бы, наверно? А после - яростью б кипел, Вот так и нас сейчас, примерно, Твой удивляет беспредел
вірс до ВОВК Показати IP 10 Серпня 2014 08:21
Класно, краще не скажеш!!!
лев Показати IP 9 Серпня 2014 22:11
Я В Ш О Ц І !
Дончанин Показати IP 9 Серпня 2014 23:54
"Під час затримання співробітники СБУ вилучили у бойовиків боєприпаси та документи, які підтверджують їхню приналежність до терористичної організації "ДНР"." - с каких это пор участники РДГ, идя на операцию, берут с собой документы? А реально там дело обстояло следующим образом: "Указывается также, что бой произошел в Запорожской области и , как сообщает пресс-центр, вели его "партизаны Новороссии". "В ходе короткого боя были уничтожены один Урал, один КрАЗ, два КамАЗа и захвачен один броневик "Хаммер". Кроме того, был взят в плен довольно немолодой человек в камуфляжной форме без знаков различия и не знакомый ни с русским, ни с украинским, ни с немецким языками" - приводят в ДНР итоги боестолкновения."
віра до Дончанин Показати IP 10 Серпня 2014 08:26
Напевно цей боевик бил дончанин или луганчанин, раз не знал никаких язиков!!! От що ти пишеш!! А хто тоді цей боевик, чечен напевно найманець, про що і йде мова, хто воюе з украінськими солдатами!!! Російські найманці в основному...
Всезнайко Показати IP 10 Серпня 2014 08:18
Геть схожі ті доходяги на фото на небезпечних терористів...
гість Показати IP 10 Серпня 2014 18:43
Хе, а вони самі в труселях бігали, чи то їх роздягли?:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus