USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

СБУ на Волині піймала міліціонера-хабарника

15 Липня 2011 11:33
На Волині співробітники СБУ спіймали на гарячому слідчого одного з міськвідділів міліції, який попався на вимаганні та отриманні хабаря.
Про це 15 липня повідомили у прес-центрі Служби безпеки України у Волинській області.
За інформацією СБУ, правоохоронець, розслідуючи кримінальну справу щодо місцевого жителя, дізнався про попереднє засудження чоловіка.
Вирішивши на цьому нажитись, слідчий почав вимагати у підозрюваного 2 тисячі гривень, погрожуючи долучити до матеріалів справи довідку про судимість, що могло б вплинути на призначення судом більш суворого покарання.
Проте 8 липня капітан міліції був затриманий співробітниками СБУ під час одержання другої частини хабаря – однієї тисячі гривень.
За матеріалами СБУ органами прокуратури стосовно міліціонера порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого у Кримінальному кодексі України – одержання хабара службовою особою, яка займає відповідальне становище.
Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від п’яти до десяти років. Крім цього, міліціонера можуть позбавити права обіймати певні посади у МВС чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
місцеий Показати IP 15 Липня 2011 12:58
Сталося це затриання у Володимирі-Волинському,до речі це вже друге затримання офіцера міліції у Володимирі за червень-липень 2011 року.Першим взяли нібито начальника якогось місцевого міліцейського відділу.Так справі діються у Володимирі,зате начальник міцевої міліції збудував собі палацик у центрі Володимира

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus