USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

СБУ заарештувало Сандея Аделаджу

2 Червня 2011 14:28
Керівник "Посольства Божого" Сандей Аделаджа заарештований спецпідрозділом СБУ поблизу ТЦ Материк в Києві

Відразу дві бригади спецпідрозділів СБУ провели близько двадцяти хвилин тому затримання Сандея Аделаджі, повідомляє "Експресінформ" з посиланням на свідків затримання, - пише Дело .

Аделаджа і два його нещодавно найнятих охоронці виходили з автомобіля. Ні охорона, ні сам Сандей Аделаджа під час арешту не опиралися.

Зазначимо, що Сандей Аделаджа, пастор «Посольства Божого», згідно з попередніми оцінками слідства зумів привласнити незаконним шляхом майно на 169 мільйонів гривень, а також грошові кошти в розмірі 33 мільйони гривень.

Як зазначалося раніше, справу на Аделаджу заводили ще в 2008 році. Він знаходиться на підписці про невиїзд. Слідчі органи порушили кримінальну справу проти пастора Посольства Божого Сандея Аделаджі і взяли з нього підписку про невиїзд.

Це було зроблено в рамках розслідування справи про шахрайство компанії «King's Capital». Звинувачення проти Аделаджі поки що не пред'явлено і він проходить свідком, повідомляв раніше заступник начальника Головного слідчого управління МВС України Віктор Ільчук.

«Відносно нього порушено кримінальну справу за шахрайство і обрано підписку про невиїзд», - сказав він, додавши при цьому, що відповідні процесуальні дії були проведені слідчим 10 днів тому, проте в даний час пасторові обвинувачення не пред'явлено, і «він поки залишається свідком» .

Арешт Аделаджі відбувався поблизу Південного Моста, на парковці Торгового Центру Материк. Знаковим і курйозним є те, що джип, з якого Сандей виходив при затриманні також конфісковано, і як виявилося записаний на самого пастора, раніше Аделаджа повідомляв, що джип, як і всі його транспортні засоби - власність церкви. «Адже церква не може собі дозволити, щоб пастори жили голодними і виглядали як жебраки. Бути пастором - це робота, вона займає купу сил, енергії », - говорив Аделаджа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Mirna Показати IP 2 Червня 2011 14:57
бабло пабєждаєт всьо!
Roman Показати IP 2 Червня 2011 17:43
Брехня. Перевіряйте новини...
DS Показати IP 2 Червня 2011 19:50
Якщо поділиться мільйонами - відпустять
stalker Показати IP 2 Червня 2011 22:22
да посадить етого шахрая надо
нн Показати IP 3 Червня 2011 00:25
вонючий нигер
Vigilante Показати IP 3 Червня 2011 11:24
Українські лохи - найдовірливіші в світі. Їх навіть мавпа може "розвести".
читач до коментаторів Показати IP 3 Червня 2011 17:04
а де ж презумпція невинності?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus