USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Палили суху траву – спалили дачу. ВІДЕО

31 Березня 2011 14:58
Через масові випадки неконтрольованого спалювання посуші та сміття навесні з настанням сухої і теплої погоди збільшується імовірність виникнення пожеж у лісах та на торфовищах.
Це засвідчив рейд-перевірка населених пунктів та сільгоспугідь у Ковельському районі, повідомляє телецентр «Ковель».
На придорожній смузі на одному з відрізків автошляху від Ковеля до села Білин горіла площа близько півгектара. Для того, аби локалізувати вогонь, рятувальникам знадобиться майже 40 хвилин.
А нещодавно через спалювання посуші згорів один із дачних будинків у садівничому масиві «Калина».
До вирішення проблеми долучають і представників влади. Адже саме на керівників місцевого самоврядування закон покладає обов’язок дотримуватися вимог та правил пожежної безпеки.
До тих, хто таким обов’язком знехтує, обіцяють застосовувати штрафні санкції.
Заступник начальника Ковельського райуправління МНС Олександр Сидорук розповів, що цьогоріч за несанкціоноване розведення багаття у невстановленому місці ми притягнули до відповідальності вже 4 осіб. «Це лише по лінії державного пожежного нагляду», – додав він.
Інспектор держекоінпекції у Волинській області Володимир Романовський повідомив про штрафи, передбачені для порушників-паліїв сухої трави: «Якщо на громадян від 170 до 340 гривень, то на посадових осіб іде від 850 до 1119 гривень».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тихон Показати IP 31 Березня 2011 16:26
Так треба дати воду на дачні масиви, а то чим тушити "несподівані" загоряння.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus