USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Семирічна дівчинка спалила сарай

30 Липня 2010 09:18
У Рожищенському районі через пустощі дитини з сірниками зайнялася господарська споруда - вогнем знищено половину будинку.

Про це інформує Центр пропаганди обласного управління МНС.

Пожежа спалахнула на обійсті 37-річного мешканця села Доросин. Близько 17-ї години господар помітив, що із сараю валить дим. Затим побачив полум’я, яке виривалося з вікна. Негайно викликали пожежних.

Вогнеборці швидко приборкати полум’я. Пожежа знищила половину дерев’яного сараю. Зате пожежні встигли врятувати майна на 40 тисяч гривень. На щастя, ніхто не постраждав.

За попередніми висновками, займання сталося через семирічну доньку господаря Тетянку. Дівчинка взяла з кухні сірники і пішла у сарай бавитися. Ймовірно, запалений сірник у пав на долівку, де багато дерев’яної стружки. І вона спалахнула.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ян амос к. Показати IP 30 Липня 2010 16:05
Даже дьявол у себя в аду хотел бы иметь вежливых и послушных ангелочков! спички детям не игрушка!!!не понимаю, куда родители смотрят??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus