USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сепаратисти говорять про бої у Слов'янську та появу українських танків, - ЗМІ

15 Квітня 2014 08:16
У передмісті Слов'янська, в Донецькій області, відбувається бій, в напрямку міста рухаються БТРи.

Так стверджує представник так званих "міських сил самооборони", передає "Інтерфакс-Україна".

"Згідно з інформацією, що надходить до нас, на околиці міста зав'язався бій, чути постріли і вибухи. Як повідомляють наші активісти, в напрямку міста рухаються БТРи", - сказав у вівторок "координатор" цих самих сил Микола, який попросив не називати його прізвища.

Як він стверджує, в селищі Андріївка, яке знаходиться в безпосередній близькості від Слов'янська, горить будівля селищної ради, звідти було чути постріли.

Пізніше Микола заявив, що кілька постів так званих "сил самооборони Слов'янська" зазнали нападу.

"За уточненими відомостями, вогонь відкрили люди в чорній формі, які їздили на машині без розпізнавальних знаків. Ми припускаємо, що це може бути "Правий сектор", - сказав він.

Як повідомляють "Новости Донбасса", подібна інформація поширюється винятково в російських ЗМІ.

Зі слів "місцевого активіста", обстріляно кілька постів "сил самооборони".

Згідно з попередніми даними, ніхто не постраждав. "Обстріляли пости зі спостерігачами", - додав він.

"Зараз наші люди об'їжджають пости, що залишилися, з'ясовують, чи немає там постраждалих", - повідомив Микола.

"Інтерфакс" поки не має інформації з інших джерел щодо подій, що відбуваються в Слов'янську зараз.

Окрім цього, командир сепаратистів В'ячеслав Пономарьов заявив про те, що у напрямку до Слов'янська рухаються танки і важка військова техніка українських військових частин, - повідомляє ИТАР-ТАСС.

За його слів, в напрямку міста рухаються танки і що він не хоче крові, а налаштований на конструктивні переговори.

"З різних боків приходять повідомлення про техніку ... Головне - ми не хочемо проливати кров, ми налаштовані на переговори", - сказав він.

Пономарьов повідомив, що відновлено роботу правоохоронних органів міста. За його словами, роботу в міліції було відновлено після переговорів, в яких вдалося домовитися про спільне патрулювання вулиць міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Крым Показати IP 15 Квітня 2014 08:28
коментар було видалено
Луцьк Показати IP 15 Квітня 2014 08:39
так вам і треба при*урки Україна неділима
Восток до Луцьк Показати IP 15 Квітня 2014 08:42
коментар було видалено
222 до Восток Показати IP 15 Квітня 2014 08:47
А твоя доля цілувати Путіна в д....у
))) до Восток Показати IP 15 Квітня 2014 08:55
Ти, російський екстреміст- прид*рок!!! не було б на сході московських фашистів- диверсантів - все було б спокійно!!! І вчи, неуку, географію. Щоб УКраїна приєдналася до Америки, Їй, як мінімум,потрібно приєднати до себе всю східну РФ,до Аляски.А недоросток путкін боїться не тільки Бандеру, а й американців. Цим страхом заразив і половину кацапів.
ВВС Показати IP 15 Квітня 2014 08:50
На жодному сайті о 8.50 цієї інформації немає, а посилання на Інтерфакс не працює! Інформаційна провокація!!!
55555555555 до ВВС Показати IP 15 Квітня 2014 09:04
Дороги в Луганской области закрыты блок-постами с проукраинскими правоохранителями, а в Донецке большинство милиционеров предали Украину. Об этом сообщила депутат Леся Оробец на своей Facebook-странице. "50% милиции написали рапорты, 50% остались служить Украине. Все оружие, боеприпасы розданы милиционерам, вооруженные комнаты пустые. Вся секретка надежно скрыта. Все дороги Луганской области закрыты блок-постами проукраинской милиции", - написала она о Луганске. "Из негатива. Очень выросла преступность (на 300%), поскольку вся милиция охраняет РУВД или стоит на блок-постах. Кроме того, резко выросла безработица, что и обусловило рост разбоев. Местный СБУ захватывали "Сокол", "Беркут" и афганцы, которые качали ситуацию, чтобы получить те же привилегии, что их "братья по разуму" в Крыму", - сказала Оробец. В то же время в Донецке, по ее словам, "местная милиция практически в полном составе предала Украину". "Все (или почти все) блок-посты контролируются "колорадосами". Состоялось полноценное вторжение. Разведывательно-диверсионных групп ГРУ ГШ ВС РФ, как минимум, несколько, общей силой до батальона", - сообщила политик. "Если ситуацию не переломить течение суток, украинские пограничники и армия не смогут отбить фронтальное наступление российских войск на границе (им по сути отрезали все коммуникации). Начали ходить по квартирам людей с проукраинскими взглядами (данные из глубины области фрагментарные)", - добавила она. "Украинские десантники из-под Днепра все же переброшены в район Славянска, но их командир уже полтора суток не проявляет никакой должной активности, что все больше вызывает параллели с крымскими событиями", - сообщила Оробец. "Из позитива. Есть разрозненные группы людей, которые не готовы идти "под руку" Путина и сопротивляются, в том числе вооруженно. Минимум 10 "колорадосов" были сегодня уничтожены. В подтвержденном из трех источников случае, неизвестные приехали под блок-пост, убили всех "колорадосов" из автоматов и отбыли. Волонтерское движение по-донецки", - написала депутат. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: http://novosti-n.org/news/read/68389.html
000 до 55555555555 Показати IP 15 Квітня 2014 09:07
Оробець - це не авторитет, а перша провокаторка! Вона на місці "події"?:)
))) Показати IP 15 Квітня 2014 08:58
Шановні модератори! відключіть тимчасово коментарі, щоб проросійські тролі не засмічували ефір!!!
((( до ))) Показати IP 15 Квітня 2014 09:05
Ну якщо ти писати не будеш, то і іншим тут не буде чого робити і не треба тут когось повчати! Провокаційні коменти тут і так видаляють, так що не хвилюйся так!:)
5555555555 Показати IP 15 Квітня 2014 09:07
коментар було видалено
рома Показати IP 15 Квітня 2014 09:21
коментар було видалено
den305 Показати IP 15 Квітня 2014 09:25
Взрывать вместе с захваченными зданиями ....сепаратистов.Пару райотделов взорвать , остальные сами освободят....
Загреб Показати IP 15 Квітня 2014 09:32
БТРы и танки везде пройдут. Если взяться за наведение порядка и организовать отпор агрессору, всё можно очень быстро сделать.
Только Показати IP 15 Квітня 2014 10:08
коментар було видалено
АТО до Только Показати IP 15 Квітня 2014 10:15
Це не народ України а терористи.
nata Показати IP 15 Квітня 2014 10:18
только,ти народом називаєш озброєних росіян?як на майдані то бандеровці,а як на сході то люди???ти хоч знаєш що таке хунта?кожен має право на власну думку,але треба ще й розум мати щоб її аргументувати!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus