USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сепаратисти взяли в заручники трьох офіцерів підрозділу «Альфа», - СБУ

27 Квітня 2014 12:56
Прокуратура Донецької області розпочала кримінальне провадження за фактом незаконного перешкоджання діяльності співробітників СБУ, яких 26 квітня захопили після збройного нападу.

Про це повідомили у прес-центрі СБУ, інформує Українська правда.

"У Горлівці на співробітників СБУ зловмисники із зброєю вчинили збройний напад, перешкодили виконанню завдання та із застосуванням зброї захопили їх. Група співробітників СБУ в рамках кримінального провадження виконувала завдання по затриманню громадянина РФ, підозрюваного у вбивстві депутата В. Рибака", - зазначили в СБУ.

"Штаб антитерористичної операції зорієнтований на звільнення співробітників СБУ та затримання озброєних злочинців", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, раніше російські ЗМІ заявили, що сепаратисти - ополченці у Донецькій області захопили трьох офіцерів підрозділу "Альфа" СБУ, яких готові обміняти на раніше затриманих своїх "однодумців".

Закривавлені чоловіки без штанів з перемотаними скотчем очима відповідають на питання російських ЗМІ. За даними ЗМІ, допит відбувається у захопленій сепаратистами будівлі СБУ в Слов'янську.

Cепаратисти продемонстрували посвідчення та жетони трьох українських офіцерів - майора Сергія Потемського, капітана Євгена Верінського і підполковника Ростислава Кіяшка, а також зброю, вилучену у захоплених співробітників СБУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
НЕЛУЧАНИН Показати IP 27 Квітня 2014 13:02
які майори, капітани, підполковники ?!!!!!!! шмаркаті молодші лейтенанти, які воювати не вміють. так само посунулись шістьма БМДшками без прикриття . салабони
fuf Показати IP 27 Квітня 2014 13:12
альфа тільки по дітях вміє стріляти...
Анонім до fuf Показати IP 27 Квітня 2014 13:36
ну чого ви так ще наше СБУ вміє прикриваючись корочками "вирішувати" питання.... а митниця ох там скільки роботи...... СБУ КЛАН !!! а в клані підбору кадрів бути не може (сам колись хотів туди піти є досвід спілкування...)!!! дай де ви бачили щоб батько генерал відпустив свого сина чи доньку полковника під кулі.....
лл Показати IP 27 Квітня 2014 13:16
бред для лошя)))
пп Показати IP 27 Квітня 2014 13:17
походу 3 так замотали бо похожого рожою на документах небуло))
Волинь Показати IP 27 Квітня 2014 15:15
Дуже прикро дивитися на цю комедію. Не професіонали, а туалетний папір . Позор 46 мільйонної країни.
Боголюбы до Волинь Показати IP 27 Квітня 2014 22:51
Вычти 2.5 млн. которые ушли с крымом
АФІГЕТЬ Показати IP 27 Квітня 2014 16:34
Дивлюсь,слухаю і блювати хочеться!Ці молодці виглядабть як шмаркачі!Це ж треба!Їх командири змушують виконувати накази,погрожують сімям! Може і зарплату в десятки тисяч грн. силою дають, на пенсію силою відправляють,квартири під погрозами роздають в нових будинках,звання полковника в 40 років силою вручають! На БМВ Х 5 під автоматом катаються!А як вони святкують День СБУ!!! І все це за людські гроші! За гроші роботяги, який на заводі махається за 2 тис грн! Хто ж буде нас захищати!? Боже, спаси нас від чужих і своїх!!!!
Українка Показати IP 27 Квітня 2014 19:25
Бардак в Україні був, є і буде!!! Продаємося всі по трохи за грошові знаки, а воно все чим обертається. Не далекоглядні, не принципові, продажні. Не боїмося ні Божого, ні людського суду. Гроші, гроші,гроші понад усе. А воно закінчується все фігово. Схаменіться люди!!! Все минає, гріх зостається. Все таємне стає явним . Такі чорні схеми розробляють, що нам і не снилось.
Ирина Показати IP 27 Квітня 2014 23:41
У нас все только ругать умеют! Поди сами разберитесь! У ребят, говорят, нет уже глаз! Выкололи!
ІРИНІ до Ирина Показати IP 28 Квітня 2014 00:15
Шановна Ірино!Ці рєбята якби хотіли спокійного і мирного життя, то пішли б в школу вчителями працювати, або на виробництво, асфальт клали б! Правда за копійки і від них повтікали б їх дєвчонкі. Ще можна в шахту! Там також гроші, але купа щоденного ризику і професійні хвороби гарантовані! І пенсія в 50 років як в сбу.А так-вони пішли туди, де в мирний час самий великий страх це - гнів начальника за низький показник, порівняно з минулим роком або з Рівненським сбу.Хто ж знав, що прийде час коли за все треба платити.Ось і все!
ВОНО до ІРИНІ Показати IP 28 Квітня 2014 06:20
ваше ниття не виправдує звірячої жорстокості проросійських фашистів. не дарма вони під власівським прапором ходять. І ще якби очі викололи сеператисту російські танки були б вже в Донецьку, а коли українцю то тобі подібні випрадовують звірів в людській подобі
Довоно до ВОНО Показати IP 28 Квітня 2014 07:36
А тепер задайте собі питання:чому так сталося, чому ці звірі ходять по нашій землі, чому катують наших людей? А знаєте яка служба покликана не лише боротися з ними але й упереджувату такі випадки на стадії замислу?! Спробуйте розшифрувати скорочену назву СБУ! Якщо ви не зрозуміли нічого-дивіться лайфньюс!
Донецьк до Довоно Показати IP 28 Квітня 2014 14:46
Хто вам сказав що Iм очi хтось виколов? Вас зстравлюють, а ви i радi...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus