USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Серед хворих на коронавірус на Волині – 20 медпрацівників та троє дітей

7 Квітня 2020 14:16
Станом на 10:00 7 квітня на Волині зареєстрували 34 випадки COVID-19, в тому числі два летальних. Відомо, що серед усіх зареєстрованих випадків, COVID-19 виявили у 20 медичних працівників.

Про це інформує Волинський обласний лабораторний центр.

Серед тих, хто захворів, – троє дітей віком до 7 років (Луцький район, смт. Стара Вижівка, м.Володимир-Волинський), всі інші 31 – це дорослі. У 9 хворих діагноз встановили при зверненні за медичною допомогою. У 25 осіб хворобу виявили при обстеженні людей, які контактували із хворими на COVID-19.

Серед усіх зареєстрованих випадків, COVID-19 виявили у 20 медичних працівників (59%): 8 лікарів, 5 медичних сестер, 4 молодшого медичного персоналу, 1 фельдшера та 2 водіїв швидкої медичної допомоги. Летальні випадки зареєстрували серед медичних працівників (м. Луцьк та смт. Стара Вижівка), усі померлі мали хронічні супутні захворювання.

На сьогодні проводять протиепідемічні заходи у 22 зареєстрованих вогнищах підозрілих випадків COVID-19.

Зазначається, що вірусологічна лабораторія обласного лабораторного центру проводить молекулярно-генетичні дослідження методом ПЛР на виявлення РНК вірусу COVID-19. На сьогодні в достатній кількості забезпечена тест-системами німецького виробництва, а також виробництва Китай (надійшли в якості гуманітарної допомоги).

Загалом, за період спостереження по області методом ПЛР на виявлення вірусу COVID-19 обстежили 422 людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
1 Показати IP 7 Квітня 2020 14:38
Походу маски і рукавиці не спасають. Це те, що медики носять постійно. Або не носять бо не мають, а "лікарні забезпечені усім необхідним" це чергова брехня влади.
Анонім Показати IP 7 Квітня 2020 15:12
в цьому є свої плюси: спочатку перехворіють лікарі, перестануть боятися і можливо частина з них почне все-таки лікувати, а не морозитися
лучанка Показати IP 7 Квітня 2020 15:32
Якщо хворий з коронавірусом прийде у лікарню, то ви уявляєте, скільки раз і де він залишить там частинки вірусу: двері, поручні, крісла , а коли чхає чи кашляє? Там бережися не бережися, варіантів не захворіти мало. А коли безсимптомний носій, то взагалі жах.Плюс наша звичка лізти на спину сусіду. Варіант для лікарів лише один-до всіх відноситися як до потенційно заразних. Але тут і захист повинен бути відповідний, а по факту-не вистачає навіть банального. .
Народна прокуратура Показати IP 7 Квітня 2020 16:37
Просто серед лікарів вищий процент тестування на вірус
Нострадамус Показати IP 9 Квітня 2020 10:05
Сумна картина... Медперсонал зовсiм не готовий до пандемii... Дореформувалися.
Аноннім Показати IP 10 Квітня 2020 18:12
На Тих лікарів що лікуватимуть хворих на короновірус потім кримінальні справи заведуть. Влада все робить щоб не лікували україців .не закуповує тести не закуповує засоби захисту а вони лікують

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus