USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Шестеро волинян травмувалися у ДТП. ОНОВЛЕНО

17 Квітня 2014 12:19
У Ковелі 42-річний водій, рухаючись автомобілем «НІСАН-КУПІСТОР», проїхав на заборонений сигнал світлофора та здійснив зіткнення з автомобілем «МІЦУБІСІ-ЛАНСЕР». Внаслідок зіткнення обидва водії отримали тілесні ушкодження та доставлені у Ковельську центральну районну лікарню, повідомили у прес-службі волинської міліції.

Того ж дня, у Ковелі 52-річний водій, керуючи автомобілем «Лексус LX-470», за попередніми даними не вибрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого допустив зіткнення з автомобілями, які стояли в заїзному кармані з правого боку по напрямку його руху: «OPEL-ZAFIRA та «ЗАЗ - Ланос».

Внаслідок ДТП два пасажира автомобіля «OPEL-ZAFIRA» 33-річна жінка та 3-річний малюк, отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані у Ковельську центральну районну лікарню.

Учора близько 08 години ранку на вулиці Рівненській у Луцьку трапилась автопригода в якій травмувався пішохід. 41-річний водій, керуючи автомобілем «Хюндай Акцент», заїжджаючи на територію підприємства, скоїв наїзд на 52-річного пішохода, який переходив проїзну частину дороги поза пішохідним переходом. Внаслідок автопригоди чоловік отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у відділення нейрохірургії Луцької міської клінічної лікарні.

Ще одна пригода зареєстрована в обласному центрі об 11 годині на вулиці Стрілецькій. 35-річний водій керуючи автомобілем «ЗАЗ», виконуючи маневр розвороту, не надав дорогу автомобілю «Фольксваген Кадді», під керуванням 30-річного лучанина, що рухався в попутному напрямку. Внаслідок зіткнення, водій автомобіля «ЗАЗ» отримав тілесні ушкодження та госпіталізований у відділення травматології Луцької міської лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
настя Показати IP 17 Квітня 2014 12:30
люди обережніше їздіть ! а то так усіх покалічите
Ковельчанин Показати IP 17 Квітня 2014 15:40
Відео ДТП з Лексусом: http://www.prokovel.com/kovel2014-861.html
лучанин Показати IP 17 Квітня 2014 22:52
бидло пяне.. купило лехуха.. а тепер ще 2 биті тачки купить.. ))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus