USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Шкідники можуть знищити врожай кукурудзи на Волині

13 Липня 2018 21:08
За даними спеціалістів Володимир-Волинського району в посівах кукурудзи продовжується літ та яйцекладка стеблового кукурудзяного метелика.

Про це повідомляє ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області.

Ушкодження метеликом стебел супроводжує вилягання рослин, а качанів — захворювання на фузаріозну гниль та пліснявіння. Для збереження урожаю кукурудзи спеціалістам господарств усіх форм власності радять встановити постійний нагляд за поширенням і чисельністю шкідника.

Як зазначають у дописі, ефективність трихограми залежить від погодних умов, біологічних показників комахи, чіткого дотримання регламентів, методики та технології застосування трихограми на конкретному полі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
А Показати IP 13 Липня 2018 21:33
в мене народилось питання, чи то не МОНСАНТО спричинилось до "посіяня" того метелика. Треба лиш чекати коли монсанто пропонуватиме якусь рідину для оприску кукурузи.
Агроном Показати IP 13 Липня 2018 23:26
Ото то ляпнув

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus