USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Скулинська трагедія – подробиці про злітну смугу

11 Жовтня 2013 18:39
Волинські Новини продовжують стежити за ходом розслідування трагедії, що сталася поблизу села Скулин Ковельського району. Нагадаємо, що тут 10 жовтня розбився «кукурузник».

Ми пригадали, що заступник голови облдержадміністрації Віталій Карпюк – корінний скулинець.

«Цій злітній смузі, поблизу Скулина вже понад 30 років. Колись її використовували у сільськогосподарських цілях. Проте останні багато років нею ніхто не користувався», − розповів Віталій Карпюк.

Нагадаємо, люди зі Скулина розповіли, розповіли, що смуга доглянута, там навіть є освітлення. А сільський голова Петро Рудень повідомив, що злітну смугу неодноразово використовували працівники надзвичайних ситуацій для різноманітних потреб, сідали і приватні літаки. Але чому смуга під Скулином настільки популярна, запитувати не зовсім безпечно. Через надмірну цікавість сільський голова, як він сам сказав, мало не поплатився.
ЧИТАТИ ЩЕ: У ЗАГИБЛИХ В АВІАКАТАСТРОФІ НА ВОЛИНІ МІГ БУТИ СПІЛЬНИК
Щодо розслідування безпрецедентного випадку, то сьогодні, 11 жовтня, якихось конкретних результатів поки немає: в прикордонній службі цілий робочий день тривала нарада з приводу цього випадку (на 17 годину вона ще не закінчилася). А у прокуратурі повідомили доволі стандартну фразу: «триває слідство».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Питання Показати IP 11 Жовтня 2013 22:27
Так біля Скулина чи біля Стобихівки? Бо на карті тільки ту, що біля Стобихівки видно, а це, виходить, якась інша? Бо ж в інших статтях пише, що бачили літака, і навіть ходили фоткатися жителі Скулина а не Стобихівки, хоча, та, що на карті далеко через ліс від Скулина, зато зі Стобихівки в межах прямої видимості... Де на карті Скулинська ВПП? http://wikimapia.org/#lang=en&lat=51.275125&lon=24.899826&z=14&m=b&search=%D1%81%D0%BA%D1%83%D0%BB%D0%B8%D0%BD
другий з боку Показати IP 12 Жовтня 2013 11:55
"Скулинська трагедія – подробиці про злітну смугу" такий гучний заголовок а подробиці це те,що смузі 30 років.Не смішіть нас, полішуків.
Рома Показати IP 13 Жовтня 2013 15:21
А чому небезпечно запитувати про смугу? В перевозі контрабанди напевно зацікавлені не останні люди на Волині? Прокуратура не хоче зайнятися цією справою? Чи там теж в долі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus