USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Смерть внаслідок ДТП: не розминулися два авто

4 Квітня 2011 10:15
Мешканець Луцька, перебуваючи за кермом автомобіля «Опель-Вектра» виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з автомобілем «Джилі».
Автопригода сталася 3 квітня близько 15-ї години на автодорозі сполученням Рожище-Торчин-Шклинь-Сенкевичівка-Берестечко, - повідомляє сайт УМВС України в області.
57-річний лучанин – водій «Опеля» загинув на місці події. Двоє пасажирів отримали тілесні ушкодження.
За кермом «Джилі» був 25-річний мешканець селища Сенкевичівка Горохівського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Наталі Показати IP 4 Квітня 2011 11:00
А чому ніде в новинах не пишеться, що поруч з трасою відбувалось спалювання трави, все було застлано димом, видимість - 0%. Навіть пожежники були, які намагались затушити це спалювання. Чому також не пишуть, що загиблому водію ДАІ приписало не його тормозний шлях, на якому він навіть не стояв? Чий син чи зять їхав на Джилі? Чи виходимо з логіки - загинув, значить можна все на нього навісити....
Читач Показати IP 4 Квітня 2011 12:09
Не знаю як далі, один раз проїхав від Торчина до Веселого - дорога жах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus