USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Смертельна ДТП на Волині: «Audi» злетіла в кювет та зіткнулася з деревом

10 Січня 2019 11:32
ДТП сталася ввечері 9 січня на автодорозі сполученням «Шацьк-Піща-Пулемець», поблизу села Ростань Шацького району.

Як повідомляє прес-служба волинської поліції, автомобіль «Audi A6» з’їхав у кювет та врізався у дерево.

За кермом автомобіля перебував 20-річний житель цього ж району. Від отриманих травм він помер у машині швидкої медичної допомоги.

Цього ж дня, на автодорозі поблизу села Нові Червища Камінь-Каширського району зіткнулися вантажівка «DAF» та автомобіль «Citroen». У ДТП травмувалися 30-річний водій та 36-річний пасажир легковика. Їх госпіталізували.

Крім того, вчора у Луцьку на вулиці Володимирській під колеса «Land Rover» потрапив пішохід, 69-річна місцева жителька. Пенсіонерка отримала тілесні ушкодження. Після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовилася.

За усіма фактами ДТП слідчі розпочали кримінальні провадження за ст. 286 Кримінального кодексу України. Досудові розслідування тривають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus